Oskar Wallén: Synd vi inte kunde ta poäng i dag

Efter matchen mot Halmstads BK på Skedala Park tog Sambadefensiv ett snack med ÖIS anfallare Oskar Wallén.

Förlust med 2-1. Vad säger du om er insats?

– Det är en annorlunda matta än vad jag har spelat på tidigare, men jag tycker att vi jobbar bra. Det är lite tyngre att springa och bollen rullar inte som den skall men vi kämpar på. Det är bara synd att vi tappar vår 1-0-ledning.

Två vinster och en förlust blir ert gruppspelsfacit. Det är ganska bra, eller?

- Ja, det är över allas förväntan. Det är klart att vi hade hoppats att vi skulle kunna ta några poäng i den här gruppen, men den var ju svår på förhand. Nej, det är synd att vi inte kunde ta en poäng i dag och säkra gruppsegern på egen hand.

Vad är skillnaden i ert spel i dag kontra mot AIK?

– Alltså, jag tycker att vi får rulla boll bättre i den här matchen – vi får lite mer tid på oss. Men vi kommer inte till lika många klara målchanser som vi hade mot AIK. Speciellt inte i andra halvlek, men i första gör vi det ganska så bra ändå. Men jag vet inte, det är två olika matcher, men vi genomför dem hyfsat bra båda två. Tyvärr får vi inte in bollen på alla chanser som vi fick mot AIK samtidigt som vi släpper in två skitmål.

Din egen insats i dag, hur värderar du den?

– Sådär. Det var mycket kamp och lite boll. Jag har fått en lite defensivare position nu när vi har mött lite starkare motstånd och det är klart att det tar en stund innan man kommer in helt i den, men jag kämpar på.


'Oskar Wallén: Synd vi inte kunde ta poäng i dag' har en kommentar

  1. 16 mars, 2013 @ 17:51 Gabriel

    Bra krigat idag Oskar!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se