J-Södra ställer in U21-match

Även om a-laget har inlett sin seriesäsong knackigt så har U21-laget sannerligen trummat på i sin serie. Någonting att glädjas åt! För tillfället placerar sig ÖIS på en andra plats av totalt åtta lag, med tre vinster och en förlust i bagaget. Man inledde med att besegra Varbergs BoIS med 4-2 på hemmaplan, varpå man sedan också vann över Landskrona BoIS och IFK Värnamo på respektives hemmaplan. Sedan tog framgångssagan slut i omgång fyra, dagen efter a-lagets premiär, då man förlorade med 0-6 mot Falkenbergs FF (må hända med ett lag fullt av juniorspelare).

Och just som man satt och njöt lite av att U21 hade match imorgon – en chans att glömma nederlaget mot Assyriska FF och med chans på tre poäng – så kom beskedet att Jönköpings Södra IF bett om att skjuta upp matchen. Tråkigt så klart, men inte så mycket att göra åt. Klubbens a-lag spelade även de match under gårdagen, och kanske är det därför som man känner att spelarna behöver lite extra vila. Tabellen tyder på att Jönköpings Södra är ett lag som tar U21-serien på allvar, de toppar med full pott hittills, men det är rena spekulationer och det finns särskilt både en och två skäliga förklaringar till att de önskar skjuta på matchen.

De lär inte slippa undan att möta ÖIS särskilt länge, dock. Faktum är att det var upplagt för ett dubbelmöte – så redan den 23:e april reser ÖIS U21 till Stadsparksvallen för en ny match mot J-Södra.


'J-Södra ställer in U21-match' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se