Värnamomatch på Valhalla IP

I dagarna deklarerade ÖIS det faktum att hemmamatchen mot tabelljumbon IFK Värnamo inte kommer att kunna spelas på vår ordinarie arena Gamla Ullevi, utan att den istället är flyttad att avgöras på Valhalla IP. Det på grund av att Gamla Ullevi under sommaren kommer att användas till det dam-mästerskap som Sverige står som arrangör till.

Men det är inte mästerskapet i sig som gör att ÖIS tvingat måste förflytta sig. Istället är det så att gräsmattan på Gamla Ullevi behöver sin berömda vila – som under varje sommar – för att kunna vara i ett så bra trim som möjligt när mästerskapet tar sin början. Surt tycker vissa, samtidigt som en annan supporterhalva mest jublar då de föredrar Valhalla.

Vad som är intressant är att det, vad det verkar, endast är ÖIS som drabbas av en arenaflytt. GAIS har hemmamatch mot Örebro SK den 19:e juni, alltså dagen före ÖIS hemmamatch mot IFK Värnamo, men vad det verkar kommer den fortsatt att spelas på Gamla Ullevi. Det trots att Uefa Dam-EM då pågår.

Två dagar dessförinnan, närmare bestämt den 17:e juni, spelar IFK Göteborg hemmamatch de också. Får de flytta sig till Valhalla IP, Nya Ullevi eller någon annan arena? Svaret känns självklart. Så blir det troligen inte. Med andra ord verkar ÖIS bli enda lag att drabbas av detta mästerskap. Tråkigt, surt och konstigt. Och den stora frågan är hur (eller om) ersätts för detta.

ÖIS hemmamatch mot IFK Värnamo spelas på Valhalla IP den 20:e juni klockan 19:00.


'Värnamomatch på Valhalla IP' har en kommentar

  1. 21 maj, 2013 @ 21:23 Sergeant Pepper

    En kraftig renovering av Valhalla samt att Öis får en ägarandel så är jag nöjd.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se