Jodå, vi alla får plats på Tele2

Oroade Öisare har på senare tid ventilerat sitt missnöje angående det faktum att Hammarby ännu inte öppnat upp bortasektionen till försäljning. Men det finns ingen anledning till oro. Alla med rödblå sympatier kommer få plats.

Någon vecka har passerat sedan Hammarbys fotbollssektion öppnade upp sin lösbiljettförsäljning till höstmatcherna på Nya Söderstadion – eller Tele2 Arena som den egentligen heter där ÖIS som bekant har fått äran att stå som gästlag den 20 juli då arenan skall invigas.

Men det som upprörde förväntansfulla Öisare som även de såg fram emot att säkra sin plats var att just bortaläktaren inte fanns som köpalternativ. Än. Tycka vad man vill om det – och visst får man medge att det känns en aning konstigt – men ÖIS Eventchef Oskar Ängermark berättar för Sambadefensiv att ÖIS har försökt kontakta berörd förening.

– Det är Hammarby som säljer biljetterna i första hand. Vi har inte kunnat få tag på dem tyvärr då de haft fullt upp med Söderstadion.

Är man av avsikten att lördagen den 20 juli besöka Södermalm och Tele2 Arena för att vara med om ett historiskt ögonblick behöver man inte oroa sig för att inte få någon biljett. Även om det i dagsläget inte är möjligt att försäkra sin plats så vågar vi lova att alla som reser upp kommer rymmas på bortasektionen. Såvida inte 3001 Öisare dyker upp, det vill säga.

– Ingen behöver vara orolig för att inte få plats i klacken. Värdlaget måste tillstå motståndarlaget minst 10% av arenan för bortaklacken. Det vill säga 3000 platser på Tele2 Arena, förklarar Ängermark.

Det finns alltså inget bestämt datum då försäljningen startar?
– Som sagt så har vi inte fått tag på Hammarby så jag kan inte ge något datum. Men biljetter till klacken kommer finnas. Ingen behöver vara det minsta oroliga, såvida vi inte blir fler än 3000 Öisare såklart, försäkrar han.


'Jodå, vi alla får plats på Tele2' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se