Ny skada på Sebastian Ohlsson innebär röntgen

Det ena av de två IFK-lånen – Sebastian Ohlsson – har på senare tid haft otur med ihållande ljumskproblem. I matchen mot IFK Värnamo gjorde han comeback med ett inhopp precis som igår mot Ljungskile. Men efter bara 20 minuter på plan tvingades han i den 88:e matchminuten utgå. Denna gång med en stukad fot.

Sebastian Ohlssons svullna fot - tagen av huvudpersonen själv

I ÖIS jakt på kvittering mot Ljungskile igår kväll damp bollen ned framför den nyss inbytte Sebastian Ohlsson. I läge att dra till på halvvolley missade han chansen efter att en hemmaförsvarare slängt sig och lyckats styra bollen ut mot kanten. I Ohlssons jakt mot att återvinna bollen landade han olyckligt efter att ha försökt blockera en undanrensning mitt framför ÖIS-klacken. Ett par minuter senare utgick han i samband med att Tobias Bratt byttes in. Då hade han bara varit inne i 21 minuter.

Läkarteamet konstaterade direkt att det rörde sig om en stukad fot – och på Twitter publicerade Sebastian själv en bild på sin svullna högerfot. I höjd med fotknölen hade det svullnat upp rejält vilket gjorde det omöjligt att ens ta sig på skon.

När Sambadefensiv hörde av sig till sjukgymnast Erik Nexborn ville han inte dra till med några gissningar kring hur omfattande skadan är.
– Vi inväntar RTG (röntgen) och MR (magnetkamera) på foten innan vi gör någon tidsbedömning, meddelar han.

Men det var inte samma skada som han just blev kvitt?
- Nej, han hade ljumskproblematik tidigare och nu stukade han foten.

I dagsläget känns det mindre troligt, men inhoppet på Skarsjövallen igår kan ha varit Sebastian Ohlssons sista framträdande i ÖIS-tröjan. Åtminstone i seriesammanhang. När transferfönstret öppnar den 15 juli har nämligen IFK Göteborg rätten att plocka tillbaka både Sebastian Ohlsson men även Jonathan Azulay om de så önskar. Men först skall ÖIS läkarteam få svar angående allvarlighetsgraden. Dessa resultat beräknas vara klara inom de närmsta dagarna.


'Ny skada på Sebastian Ohlsson innebär röntgen' have 2 comments

  1. 24 september, 2014 @ 19:17 Roberto

    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing tyis write-up plus
    the rest of the site is alpso really good.

    Svara

  2. 2 november, 2014 @ 04:29 Lakesha

    It’s very trouble-free to find out any topic on web as compared to books, as I found
    this article at this site.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se