3000 biljetter snart passerat

Förköpsförsäljningen till morgondagens match har tickat på i behaglig takt under helgen. I eftermiddags var exakt 2 852 biljetter köpta.

Om mindre än ett dygn kommer Hammarby IF till Gamla Ullevi. Då kommer ÖIS, bortsett från derbyt, hittills bästa publiksiffra uppnås. Det stod klart under lördagen när premiärmatchens totala åskådarantal förbipasserades enbart genom förköpta biljetter.

På söndagseftermiddagen, närmare bestämt vid klockan fem, var 2 852 biljetter (årskort, sponsorbiljetter samt lösbiljetter sammanräknat) sålda. Något som kanske kan komma att betyda att upp emot totalt 5 000 personer dyker upp om förutsättningarna i form av väder, etc är på ÖIS sida klockan 19:20 imorgon kväll.

Klart är åtminstone att vi redan nu kan addera cirka 300 biljetter enbart till de Hammarbyare som planerar att införskaffa sin entré i kassan på Gamla Ullevi. I dagsläget har de köpt 166 biljetter på bortaläktaren – och de räknar med att vara kring 5-600 sammanlagt.

Den så kallade klackkampen kan komma att bli jämn. Som redan rapporterat är det beslutat att ÖIS klack kommer att flytta upp ett etage på grund av säkerhetsskäl. De båda klackarna får inte stå för nära varandra.

Dessutom finns i och med denna justering ett utökat utrymme och en större sektion. Idag tillhörde 326 av de totalt 2 852 biljetterna hemmaklacken. Ett antal som beräknas stiga markant under morgondagen då de flesta fortfarande väntar med sitt biljettköp tills dess att de kommit fram till arenan.


'3000 biljetter snart passerat' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se