Hallå där…

Mattias Andersson, ordförande i ÖIS supporterklubb Balders Hage som inte tror att målet på tio bussar till Stockholm kommer att uppnås.

Hammarbymatchen närmar sig. Hur många har bokat plats på era bussar mot Tele2 Arena?

– Det är Resegruppen som har koll på detta men för tillfället är det väl relativt få som bokat sig.

Har du som ordförande någon speciell roll i att öka intresset för bussresorna i stort, eller denna stora resa i synnerhet?

– Resegruppen sköter allt kring resorna, även om jag givetvis hjälper till och engagerar mig i det jag kan. Försöker ju själv åka med även om det i år varit sparsamt med bortamatcher för min del av olika anledningar.

Än så länge är det sparsamt med hype och information kring eran resa. Planerar ni att lägga in någon gas till ju närmre resan vi kommer?

– Ja. Själva grundförutsättningarna för resan har legat ute länge på vår hemsida. Vi väntar just nu bara på att detaljerna som t ex samlingspunkt i Stockholm skall bli klart innan vi pushar på via vår hemsida, Facebook, Twitter, E-postlista samt ÖIS hemsida, Facebook, Twitter, förhoppningsvis via Sambadefensiv och Svenska Fans. Min förhoppning är att allt skall vara klart under denna vecka.

Det pratades från ert håll om tio bussar. Är det ett rimligt mål?

– Det är en sen lördagsmatch mitt under semestern. Väldigt många, inklusive mig själv, har funderingar på, eller har redan ordnat så att det blir lite mer semesterresa över det hela med tåg upp på fredag och hem söndag / måndag tillsammans med familj / vänner. Vi erbjuder ett billigt alternativ med buss upp och hem direkt efter matchen för dem som hellre vill detta. Det kommer inte bli några tio bussar, men vi hoppas o tror ändå att det finns ett stort intresse för att se matchen på plats istället för på Tv trots den långa resan.

Hur slutar denna invigningsmatch? Bryter ÖIS invigningsförbannelsen?

– Sist jag var på Hammarby borta 2009 så hade vi inte vunnit på 13 matcher, tog ledningen med 1-0 i tredje minuten och höll sedan det, så jag hoppas på en repris denna match fast ser hellre att vi gör 1-0 i 89:e minuten.

Oavsett hur man tar sig upp så hoppas jag att så många som möjligt finns på plats på bortaläktaren för att stötta laget. Vi behöver vinna och laget behöver stödet som klacken ger från läktaren!


'Hallå där…' have 3 comments

  1. 2 juli, 2013 @ 12:56 Mattias Andersson

    Det har aldrig varit någon uttalad målsättning med tio bussar till Hammarby. Jag vet att vi lite skämtsamt svarade något inlägg på twitter tidigare i våras om detta, men som sagt, det har aldrig varit uttalat även om ingen hade blivit gladare än jag om det blivit så mycket folk som åkte upp. Det är dock inte rimligt att tro på det med tanke på avstånd och tidpunkt för matchen.

    Svara

  2. 2 juli, 2013 @ 21:46 PriMax_ÖIS

    Undra om de vill ha bortasupportrar. Hur lång tid kan det ta för dem att släppa biljetterna till bortaklacken?

    Svara

  3. 3 juli, 2013 @ 10:59 Ultras Örgryte

    Och med tanke på priset. Hur kan ni subventionera andra resor men inte denna?? Sen kan man ju inte direkt säga att BH är bra på att marknadsföra sina resor.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se