Hammarby rekommenderar förköp

Med sex dagar kvar till matchen på Tele2 Arena är över 20 000 biljetter sålda (varav 81 på bortaläktaren på fredagskvällen). Eventuellt kommer biljettkassor finnas runt omkring arenan – men i och med att bygget och färdigställandet av arenan dragit ut på tiden är det inte beslutat än. – Min rekommendation är att man löser biljett innan man kommer till arenan, säger Göran Rickmer, biljettansvarig för Hammarby Fotboll.

Den exakta siffran antal sålda biljetter stod under lördagen på 20 222. Men enbart 81 av dessa (den siffran erhöll Sambadefensiv under fredagskvällen så den har möjligtvis ökat något) är biljetter köpa till bortasektionen där supportrar med rödblå sympatier kommer att befinna sig.

En fråga som varit uppe för diskussion är huruvida förköp via Ticnet (eller för den delen ombud) är en nödvändighet eller om man som Öisare kan vänta med sitt köp tills dess att man anländer till arenan. En sådan service kommer självfallet att finnas framöver – men än är det osäkert om biljettkassorna kommer rulla under premiärkvällen.

– Vi jobbar på det och arenadriftaren säger att de blir klara med det, säger  Hammarby Fotbolls biljettansvarige innan han adderar:

– Min rekommendation är att man löser biljett innan man kommer till arenan oavsett vilket lag man håller på.

Biljetter till matchen – Öissektionen eller ej – finns att köpa via Ticnet.


'Hammarby rekommenderar förköp' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se