Klacken nyplacerad mot Hammarby

Precis som fallet var i derbyt mot Gais kommer Öisklacken i matchen mot Hammarby att omplaceras. Då är det övre etage som gäller.

Under säsongerna 2009 och 2010 stod klacken på den norra kortsidan, men sedan degraderingen till Söderettan 2011 då kortsidorna stängdes av har Östra Stå varit förpassad till ena långsidan – närmare bestämt sektionerna M1, M2 och M3.

I matchen mot Gais i omgång sex gjordes en justering där klacken istället flyttade upp till etaget ovan. Avståndet till bortasupportrar blev en aning längre, men framför allt är sektionen större och rymmer således fler folk än vad den ordinarie läktaren gör.

Denna flytt kommer även att ske i matchen mot Hammarby nu på måndag. Biljetterna kommer fortsatt att säljas till sektionerna M1, M2, M3 samt N1 och N2 men väl inne på arenan kommer du som biljettköpare till klacken istället att ta trappan upp till sektionerna N3, N4 samt N5 (kolla arenaguiden ovan). Exakt samma procedur som mot Gais, med andra ord.

Priserna för dessa sektioner landar på 120 kr/biljett för vuxen och 20 kronor billigare, det vill säga 100 kronor jämt för dig som går under kategorin ungdom (allt mellan åldrarna sju till 18 år). Men då är det förköp via Ticnet som gäller. Väntar du tills dess att du kommer till arenan tillkommer en extra kostnad.

ÖIS har fortfarande ingen klar publiksiffra framför sig, men de hoppas på åtminstone över 3000 åskådare. Från Hammarbyhåll väntas mellan 5-600 personer, vilket gör att ni som titulerar er Öisare bör överväga att besöka Gamla Ullevi för att vinna den ack så viktiga läktarkampen. Dessutom är Hammarby, åtminstone på förhand, en av säsongens roligaste motståndare. Dessutom ligger det tre oerhört viktiga poäng i potten. Poäng som är nödvändiga för ÖIS.

Du kan köpa dina biljetter här


'Klacken nyplacerad mot Hammarby' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se