Ny träningsmatch planerad

Sedan tidigare vet vi att ÖIS skall genrepa gånger två inför höstsäsongen under lägret i Grundsund. Nu är det även klart med ännu en match.

Tämligen väntat undanröjde ÖIS igår den så kallade Grundsundsalliansen utan några större bekymmer. Segersiffrorna skrevs till 6-1, ett resultat som hade kunnat skena iväg än mer om ÖIS varit lite mer distinkta i lägena. Nyförvärvet Abdel Bouraima visade upp sig från sin bästa sida genom att leverera två målgivande passningar men även ett mål själv.

Idag tränar laget både på för- och eftermiddagen och där emellan sker säkerligen någon form av genomgång av morgondagens match. På Havsvallen i Smögen kommer ÖIS nämligen att möta just Smögens IF, hemmahörande i en av alla division fem-serier, klockan 16.00 under torsdagen.

Men bevisligen tycker ÖIS att åtta, nio dagar är en för lång vila innan Hammarbymatchen. Därför är allt nu planerat och klart kring ännu en träningsmatch. På lördag klockan 12.00 gästar nämligen Lärje/Angered Öisgården. Ett rent divisionsmässigt något bättre motstånd än både alliansen och Smögens IF, men ändå på en sådan nivå att ÖIS bör koras till laget med oddsen på sin sida.


'Ny träningsmatch planerad' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se