Snart är även Balders Hages buss full

Med nio dagar kvar har ÖIS officiella supporterklubb Balders Hage ännu inte fyllt sin buss mot Stockholm helt och hållet – men det närmar sig allt eftersom. På torsdagseftermiddagen fanns endast 13 platser kvar.

Rent årstidsmässigt går vi mot mörkare tider, men förhoppningsvis gör ÖIS det motsatta. Om nio dagar invigs Tele2 Arena i Stockholm och som gästande lag står ÖIS med Marcus Lantz och Sören Börjesson i spetsen. Där och då inleds en lång och krävande kamp mot fortsatt existens i Superettan 2014.

Balders Hage, ÖIS officiella supporterklubb, anordnar i vanlig ordning bussresa för den som inte enbart väljer att se på hemmamatcherna utan även ser nöjet i att åka med och beskåda ÖIS på bortaplan.

Nu återstår det endast ett fåtal platser i den buss som under lördagsmorgonen den 20 juli rullar mot huvudstaden. På torsdagseftermiddagen var ett stort antal platser bokade och återstående fanns ynka 13 stycken. Att bussen kommer att vara fylld när det väl vankas avfärd är därför ingen högoddsare. Har du därför som avsikt att åka med gör du bäst i att boka dig tämligen omgående.

Avresan sker i vanlig ordning från den Shellmack som är belägen vid Nils Ericson Terminalen. Eftersom att planen är att ladda upp på någon av Stockholms alla pubbar före avresa mot Tele2 Area lämnar bussen Göteborg kring klockan nio på morgonen.

Priserna för resan är något varierande beroende på ålder och eventuellt medlemskap. Är du medlem i Balders Hage kostar resan 300 kronor för junior och 400 kronor för dig som går under kategorin ”senior”. Är du däremot inte medlem i Balders Hage är avgiften 400 kronor för prisklass junior och 500 kronor för senior.

Din resa bokar du här.


'Snart är även Balders Hages buss full' have 2 comments

  1. 11 juli, 2013 @ 20:34 Sofia

    Nu finns det bara 6 platser kvar. I söndags fanns det 34. Det går fort nu!

    Svara

  2. 11 juli, 2013 @ 21:47 BH Dude

    HELVETE vaD VARDELOSA BH ar pa att marknadsfora sig sjalva och resor, att skicka en buss till STHM nar de snackats om TIO och man har 1400 medlemmar, det ar ju fan kopisost vardelost. Kom igen BH agera! Gardakvarnen med typ 300 medlemmar hade ju latt skickat 5 bussar.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se