Enköpingsmatchens datum fastställt

Svenska Cupens första omgång är redan avklarad. Inom kort går även SEF-lagen in i turneringen. För ÖIS del föll lotten på division två-klubben Enköpings SK. Den 21 augusti möts lagen på Enavallen i en ren utslagningsmatch.

Fjolårsupplagan av Svenska Cupen blev som bekant en stor framgång för ÖIS. Det höll visserligen på att ta slut redan i första omgången i bortamatchen mot Falköping, men efter att den matchen tillslut avklarats så brummade maskineriet igång rejält. Degerfors IF blev därpå nollade på Gamla Ullevi i den tredje omgången. En seger som innebar en biljett in i gruppspelet.

Där fick ÖIS tre tuffa motståndare. Nyss uppflyttade Halmstads BK, Syrianska FC samt AIK. Vi alla minns hur vi mestadels hoppades på att knipa någon poäng och att få möjligheten att mäta oss med på pappret klart mycket bättre lag. Men det gick bättre än så. Gruppsegern bärgades, en Halmstadsförlust till trots, vilket innebar en kvartsfinalplats.

Efter att Falkenbergs FF besegrats med uddamålet i en inomhushall i Växjö tog det så stopp i semifinalen på Stockholms Stadion. Andreas Johansson knoppade i den andra halvleken in en hörna. Ett mål som räckte för att föra Djurgårdens IF till Friends Arena och samtidigt ta död på ÖIS chanser till europaspel.

Nu har 2013 års cup inletts. Om bara en och en halv vecka väntar ÖIS intåg i turneringen. Lotten föll på Enköpings SK från division två. En match som nu fått sitt exakta speldatum. Enavallen den 21 augusti klockan 18.30 är det som gäller.

Återstår att se om framgången kan upprepas.


'Enköpingsmatchens datum fastställt' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se