Slutspelsschemat för U21 klart

Nu är U21-slutspelets spelschema offentligt. ÖIS inleder på hemmaplan mot IF Brommapojkarna kommande tisdag och därefter fortsätter matchandet fram tills slutet av oktober.

Tack vare seriesegern i Folksam U21 Superettan Södra belönades ÖIS med en plats i det kommande a-slutspelet. Där kommer man att ställas mot tre allsvenska klubbar – Djurgårdens IF, IF Brommapojkarna samt BK Häcken. Det innebär två långa resor till Stockholmsområdet, resor som ÖIS får betala ur egen ficka.

Men det innebär också att spelarna får en chans att utvecklas som fotbollsspelare. Nu handlar det om att vinna över vad man får anta är bättre motstånd. Även om det inte är på liv och död så sätts det på sin spets när det ligger en finalplats i potten. Förhoppningsvis ger det mer än att åka ned till Ängelholm och vinna med skrattsiffror.

Slutspelet inleds redan i nästa vecka. Måndag innebär a-lagsmatch hemma mot Assyriska FF och på tisdagen är det dags för U21 att ta sig an IF Brommapojkarna på Öisgården. Ett lag som kommer bestå av dem som inte erhöll en rejäl dos speltid under måndagen.

Nedan följer det fullständiga spelschemat. Lägg dock märke till att några exakta avsparkstider ännu inte finns officiella. Räkna också med att datumen framöver kan komma att förändras beroende på klubbarnas önskemål.

Fotnot: På Svenska Fotbollsförbundet står Jonsereds IP angiven som U21-hemmaplan för ÖIS. Så var till en början fallet även under grundserien, så med all sannolikhet kommer matcherna i slutspelet även de att spelas på vår riktiga hemmaplan.

Tid Match Plats
2013-08-13 ÖIS – IF Brommapojkarna Öisgården
2013-08-27 BK Häcken – ÖIS Rambergsvallen
2013-09-10 ÖIS – Djurgårdens IF Öisgården
2013-09-17 Djurgårdens IF – ÖIS Hjorthagens IP 1
2013-10-08 ÖIS – BK Häcken Öisgården
2013-10-22 IF Brommapojkarna – ÖIS Grimsta IP 1

 


'Slutspelsschemat för U21 klart' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se