Tejpen får sitta kvar ett tag till

Om fem dagar har två månader passerat sedan ÖIS förlorade på Skarsjövallen i Ljungskile. I samma match skadade Sebastian Ohlsson sin högerfot, någonting som han länge hämmats av. Men nu börjar det kännas bättre. – Den är i stort sett bra nu, säger han om foten.

De flesta bör ha lagt den bakom sig vid det här laget. Bortamatchen mot Ljungskile SK som avslutade vårdelen av säsongen. ÖIS förlorade med 1-0 efter att Jonathan Azulay oturligt styrt in bollen i eget mål från nära håll i vad som senare skulle visa sig vara Hans Prytz sista match som ansvarig.

Sebastian Ohlsson hade vid den tidpunkten börjat jobba sig tillbaka från en ljumskskada. Han comebackade med ett sent inhopp i matchen mot IFK Värnamo dessförinnan och fick samma möjlighet även mot Ljungskile.

Men endast 20 minuter efter att han byttes in var han tvungen att lämna planen igen. Då med två skadade ledband och en stukad fot. Något som vållade stora bekymmer då det var hans andra stukning av samma fot under en relativt kort period.

Hur är fotskadan nu?

– Den är i stort sett bra, men jag måste fortsätta att tejpa foten ett tag till.

När laget reste till Grundsund för att ladda upp inför hösten spelades som bekant två träningsmatcher (Grundsundsalliasen och Smögens IF). I samband med dessa berättade Ohlsson att han upplevde smärta vid snabba vändningar och att han ännu inte kunde skjuta ordentligt. Nu sker vändningarna smärtfritt och det är endast vid avslut som han kan kan känna av det lite grand.

Men tejpen får, som sagt, sitta kvar ett tag till.

– Man brukar säga att man skall tejpa i tre månader efter en stukning. Min stukning blev lite värre än en vanlig men jag kanske tejpar i någon månad till, minst. Vill inte riskera att stuka till den igen och kanske göra den ännu värre än den var när jag stukade den senast.


'Tejpen får sitta kvar ett tag till' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se