TV4:s val omgång 23-26

TV4 har i dagarna utannonserat vilka matcher de kommer sända i omgångarna 23, 24, 25 samt 26. Lätt räknat tre matcher per omgång – men för ÖIS del stannar det vid en match.

Sedan tidigare vet vi att ÖIS kommer att TV-sändas vid dubbla tillfällen inom en ganska så kort tid. Först ut är fredagens bottenmöte med IK Brage på Domnarvsvallen och logiskt nog har kanalen även planerat visa derbyt senare i höst (vilket visserligen är lagt till kanalen TV4 Sport Extra för ovanlighetens skull).

Nu har TV4 gjort sina TV-val för omgångarna 23, 24, 25 och 26 offentliga. I vanlig ordning sänder de samtliga av Hammarby IF:s matcher, men den här gången är det ett skralare utbud vad gäller ÖIS. Endast i en av dessa fyra omgångar finner man ÖIS. Nämligen i hemmamatchen mot Ängelholms FF den 27 september klockan 19.20, då i den 26 omgången.

En match som har potential att innebära tre tunga poäng  i kampen om fortsatt överlevnad. Framför allt för ÖIS naturligtvis, men möjligtvis även för Ängelholms FF trots att de nu radat upp ett antal segrar och därmed har klättrat upp på behagligare mark i tabellen.

Omgång 23

Torsdag 12 september 19.20 Örebro SK – Assyriska FF
Fredag 13 september 19.20 IK Brage – Falkenbergs FF
Lörda 14 september 15.00 Landskrona BoIS – Hammarby IF

Omgång 24

Tisdag 17 september 19.20 Ljungskile SK – Gif Sundsvall
Onsdag 18 september 19.20 Hammarby IF – GAIS
Fredag 20 september 19.20 Ängelholms FF – Örebro SK

Omgång 25

Söndag 22 september 18.45 Jönköpings Södra IF – Hammarby IF
Måndag 23 september 19.20 GAIS – Falkenbergs FF

Omgång 26

Fredag 27 september 19.20 Örgryte IS – Ängelholms FF
Söndag 29 september 18.45 Hammarby IF – Gif Sundsvall
Måndag 30 september 19.20 Östersunds FK – Örebro SK

 


'TV4:s val omgång 23-26' have 6 comments

  1. 14 augusti, 2013 @ 12:59 Anonym

    Hammarby är ju med i varenda jävla omgång

    Svara

  2. 14 augusti, 2013 @ 13:23 Affy

    Det enda Bajen har är en publik, inget mer. De har ett enda guld. Patetisk klubb:)

    Svara

    • 14 augusti, 2013 @ 14:10 Nikh

      En sådan publik borde vara en fin grund att bygga framgång på men inte för Bajen som sagt vilket är lite märkligt….Nog om Bajen, vi har våra egna problem som
      är betydligt viktigare…

  3. 15 augusti, 2013 @ 03:24 steffe_öis

    pengar styr tyvärr, bajen har mest publik=störst målgrupp=mest pengar in när det gäller köp av match.

    Svara

    • 15 augusti, 2013 @ 03:27 steffe_öis

      får korrigera mig själv här, blir ju inget köp av match på tv4sport men ändå mest pr med störst målgrupp för reklamen.

  4. 18 augusti, 2013 @ 08:33 Lill-Benke

    Hittade inget bättre ställe att klippa in följande utmärkta kommentar från ett gaisplank. Gäller i minst lika hög grad Öis. Jag känner flera som knappt satt sin fot på Gamla sedan 1-5 -09 för att det är så j-a krångligt.

    ”De flesta som kan går nog på GAIS. men det är fn inte helt lätt för personer med jobb att planera in GAIS matcher. De flyttas rätt friskt…

    Sedan tycker jag vi skall betänka att vi efter att ha spelat på Nya bunkern flyttade vi tillbaks till Gamla. Det året hade vi allsvenskans dyraste biljetter samt det mest idiotiska biljettsystemet som skådats. Vi skrämde bort 30% av die hard åskådarna. De kommer aldrig tillbaks. Vi tog bort vanan att besöka arenan, vi gjorde hindren till köp för stora.
    De vi skrämde bort är idag evenemangs gaisare, de kommer när det vankas en stor match men skiter i det annorstädes.

    Vi kan lipa över saken men den blir ändå inte ogjord.

    Bättre vore att rätta till det vi kan och faktiskt göra allt för att våra kunder skall vilja besöka våran arena.
    Ofoget med biljettkassor, biljettsystem och förköpskrav behöver få ett slut. Det räcker nu, försöket har visat sig vara långsam strypning eller de tusen stickens död. Kan vi lägga av med det innan vi är döda? Eller skall vi i ren jävla envishet se på när klubben förblöder medans vi hyllar ett biljettsystem kunden visat fingret åt sedan det infördes?
    Vi är 2000 personer på matcherna, vi behöver varenda en åskådare och vi har trots det en idiotbarriär till köp av biljett. Varför?

    Finns det nån annan bransch där man tänker nu försvårar vi för kunderna och låter dem köpa en produkt på ett sätt som många av dem faktiskt inte vill?
    Finns det en annan jävla organisation som efter att ha sett att man tappat en hel kundgrupp tack vare bökigt biljettsystem tjurnackat fortsätter med samma system ivrigt sägandes det är fel på kunden som inte vill handla på detta viset?
    Det räcker nu.
    Skrota de där jävla biljettkassorna som är hopplöst ineffektiva och en barriär mot spontanköp. Placera folk i entrekassorna istället.
    Nu vill vi ha folk då får det fn räcka med biljettdumheterna. Kör kontantbetalning, ingen utskriven biljett och inget datasystem.
    Tänk vad enkelt det faktiskt är att ta första steget mot ett mer välkomnande, enklare och av kunderna efterfrågat betalningsystem.
    Tänk vad lätt det faktiskt kan vara om man vill att kundens behov skall stå i främsta rummet.
    Och behövs vakter ja då har vi ju redan en hel massa som står osysselsatta som äntligen kan göra lite nytta. trots allt pratar vi om mellan 250-1000 biljetter och då räcker det med fyra pay on the day kassor öppna.
    man behöver inte ha gått teoretisk fysik på Chalmers för att styra upp fyra sådana kassor. man kan ju hoppas GAIS tar tag i saken innan det är för sent…”

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se