10 000 kronorvallen sprängd

Med en vecka kvar till BUS-matchen har Sambadefensivs insamling gått betydligt bättre än vad man på förhand hade kunnat hoppats på. Fjolårets resultat är sedan länge bräckt och med gårdagens insamlade pengar har vi numer nått en magisk gräns.

En gräns som alltså åsyftar de numer 10 000 insamlade kronorna. Det är en alldeles lysande siffra som står högt över vad vi på redaktionen hade satt upp som realistiskt mål. Förra året bidrog Sambadefensivs läsare med 2 622 kronor – då till den väldigt haussade 125-öresmatchen som då var ett högt samtalsämne. I dag, en vecka före säsongens gratismatch, är den summan alltså passerad med just under 7500 kronor.

När vi skriver morgonen den 11 september landar vi på 10 100 kronor. Det sedan gårdagen genererat 2 772 spänn vilket förde oss förbi det aktuella delmålet som var satt till att tredubbla 2012 års resultat. Men det förde oss även förbi vad som möjligtvis hade varit det nästkommande målet: att bryta 10 000 kronorsvallen!

Med sju dagar kvar finns potential att växa ytterligare. Att ta oss upp emot ännu mer svindlande höjder. Att hjälpa ÖIS till en lyckad kväll den 18 september. Vill du vara med och bidra till en ännu mer succéartad insamling – och då kanske en mer succéartad BUS-match i sin helhet – klickar du enkelt nog bara på den banner vilken du finner högst upp i högerspalten här intill. Följ sedan de instruktioner som ges och därefter är du i hamn.


'10 000 kronorvallen sprängd' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se