En sista kraftansträngning – bidra med din entrépeng!

Dagarna går och för var dag kommer vi allt närmre den så kallade BUS-matchen då företag och privatpersoner bjuder på inträdet. Sambadefensiv har sedan ett par veckor anordnat en digital insamlingsbössa där 10100 hittills kommit in. Nu gör vi en sista kraftansträngning. Varför inte bidra med den vanliga entrépengen?

Ni som läser Sambadefensiv för jämnan har järnkoll på vad vi menar. Sedan ett par veckor tillbaka i tiden har nämligen möjligheten till donation till förmån för BUS-matchen funnits. Den har varit öppen för alla som velat bidra till det fria inträdet – men som inte känt sig manad att betala de 990 kronorna vilka behövs om du skall gå via ÖIS och deras anmälningsformulär.

Exakt samma möjlighet fanns även under fjolårets 125-öresmatch, men den här gången har intresset varit betydligt högre. De 2622 kronorna vilka överlämnades till ÖIS i samband med gratismatchen 2012 har sedan länge passerats. Inte alltför länge sedan – närmare bestämt tidigare i veckan – nåddes en högt respektabel gräns. 10000 insamlade kronor.

Men sedan dess har insamlingen stagnerat. Kanske nådde vi i och med de exakt 10100 kronorna vårt maximum. Vår topp. Kanske hade alla som varit sugna på att skänka en slant rakt ned i ÖIS klubbkassa då gjort detta. Kanske skulle vi nöja oss där och inse att den aktuella summan redan var fantastisk.

Så kan man se det – och självklart är vi oerhört glada över att så många valt att bidra till BUS-matchen genom Sambadefensiv – men vi anser också att det bör finnas lite mer att kräma ur. Arrangemanget är fortfarande tre, fyra dagar bort och samtidigt som ÖIS jagar företag villiga att sponsra bör vi Sambadefensiv försöka få in ännu lite mer pengar att oavkortat adressera till klubbens BUS-matchskonto.

Bidra med entrépengen – hjälp till med en sista kraftansträngning!

Har du ännu inte bidragit – eller känner att du vill överföra mer pengar – finns alltså fortfarande möjligheten till att bli en av de 35 andra Öisarna som redan skänkt pengar via Sambadefensiv.

Då det brukliga inträdet denna gång inte behöver betalas är det en perfekt summa att istället placera i vår insamling. På så vis hamnar din entrépeng ändå i ÖIS händer, trots att du vid insläppet traskar in gratis.

En moralisk gest som i längden gynnar både dig, men framför allt ÖIS. Samtidigt bidrar du till en ökad kraft kring slutspurten av insamlingen. Inte skall väl klubben behöva betala för att du skall gå och se på laget i ditt hjärta?

Hur bidrar du?

Att skänka din entrépeng – eller övriga summan också för delen – är enkelt. Tryck bara på den banner vilken du finner högst upp i högerspalten, alternativt direkt på den här länken. Du skickas då vidare till Paypal varifrån du för över dina pengar genom att följa instruktionerna som ges. Pengarna hamnar hos ÖIS, via Sambadefensiv. Självklart går hela beloppet till ÖIS.


'En sista kraftansträngning – bidra med din entrépeng!' have 3 comments

  1. 15 september, 2013 @ 21:03 Filip P

    Är det någon som vet om någon kommer att stå med hinkar vid entrén på onsdag? Jag tror det är många (inklusive jag själv) som tycker det är lättare att lägga i fickpengarna där än att överföra mellan bankkonton. :)

    Svara

    • 16 september, 2013 @ 14:08 Anonym

      Instämmer att jag lägger gärna mina skramlande fickpengar och skrynkliga tjugor direkt vid in och utgången vid arena eller kiosk. Jag tror jättemycket på det ,kan bli stor summa av det. Jag tror det är enkelt och skulle vi vinna matchen tror jag folk gärna tömmer fickorna på väg ut. Jag föreslår sådana blå tunnor man samlar regnvatten i och häfta en gammal Öis tröja runt. ( Måste väl finnas )Färgen symbolisera Öis , av regndroppar blir det snabbt en pöl.

  2. 15 september, 2013 @ 22:05 Kal

    Till 70% chans kommer IÖ samla in pengar till ÖIS på onsdag.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se