Ex-allsvenska Barrow missar matchen

Varbergs BoIS tränare Halda Kabil har i stort sett fullt manskap att tillgå, men uteblir gör 20-årige Modou Barrow. Det sedan han visats ut i den senaste 0-3-förlusten mot Östersunds FK i söndags.

På förhand är det ett tungt och betydande avbräck. Modou Barrow, som anslöt från allsvenska IFK Norrköping inför den här säsongen, har varit ett ständigt återkommande objekt för startelvan. Han har spelat i 22 omgångar – det vill säga i alla utom en – men det har sin förklaring i att han varit avstängd vid ett tidigare tillfälle.

I kväll missar han således säsongens blott andra match.

Det då han i den stora, betungande, hemmaförlusten mot Graham Potters oförutsägbara Östersunds FK drog på sig dubbla varningar. Det första hivade Robert Daradic upp i matchminut 56, det andra efter 68 spelade minuter. Efter tilltagen gick BoIS på knäna och som ett resultat av detta kunde gästernas Toylor Lee Morgan punktera matchen med två sena mål.

I Barrow tappar gästande Varbergs BoIS ett anfallsvapen. Han har bara gjort ett mål på egen hand, men han har spelat fram till ytterligare två (bland annat mot ÖIS i lagens senaste möte). Man tappar en spelare som har potentialen att skapa oreda. Men framför allt tappar man en pålitlig spelare. En spelare som finns på tränarens favoritlista. Det skvallrar hans många matcher om.


'Ex-allsvenska Barrow missar matchen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se