Ingen vila inför Östersundsresan

Träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Det är upplägget inför den långa resan till Östersund för match mot Östersunds FK lördagen den femte oktober klockan 15.00.

På lördag spelas den fjärde sista matchen för säsongen. För motståndet står en annan nykomling – Östersunds FK – som mer eller mindre redan har säkrat sin plats i Superettan 2014. Avspark sker klockan 15.00 och då klubbkassan mår bättre av att åka tåg istället för att flyga kommer truppen att resa upp dagen före, precis som mot Sundsvall.

Men dessförinnan skall Marcus Lantz gjuta nytt mod i sitt manskap. Rent tabellmässigt är det ännu vidöppet, en känsla han har knappt en vecka på sig att förmedla till sina adepter. Bland annat kommer han att göra detta genom de träningspass som återstår.

Bortsett tisdagen då en del av truppen sätter sig på bussen för resa mot Stockholm och match i U21-slutspelet kommer han att ha fullt manskap att tillgå under varje dag från måndag till torsdag. Varje eftermiddag kommer att spenderas på Öisgården. Den fria dagen två dygn före matchdag är alltså bortplockad den här veckan – förmodligen ett resultat av att man den här gången kommer spendera mer eller mindre ett halvt dygn på ett SJ-tåg.

Veckans schema ser ut som följer:

Måndag: träning 16.30
Tisdag: träning 16.30 / U21-match mot Djurgården
Onsdag: träning 16.30
Torsdag: träning 16.30
Fredag: resdag
Lördag: match
Söndag: resdag


'Ingen vila inför Östersundsresan' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se