Inget mönster i biljettförsäljningen

Om bara två dagar gästar Ängelholms FF Gamla Ullevi, men än så länge går det inte att se något mönster i biljettförsäljningen. – Nej, ingenting avvikande, meddelar Eventchefen Oskar Ängermark.

Av de fem återstående omgångarna spelas tre på hemmaplan. Först ut är Ängelholms FF varpå matcher mot både Örebro SK och Ljungskile SK väntar i omgång 28 respektive 29. Med tre poäng upp till kvalplats vill det till att poängen snarast börjar trilla in om degraderingshotet skall strykas.

Trots den tapphänta poängskörden och den senaste förlusten på Stora Valla hävdar ÖIS Eventchef Oskar Ängermark att han inte kan se något avvikande i biljettförsäljningen jämfört med tidigare hemmamatcher.

Svårt att få någon bild över eventuell publiksiffra då?

– Då det är en fredagsmatch så passar vi på och försöker utnyttja det genom att ordna ett speciellt erbjudande hos Il Professore med både öl och buffé för 99:-.

– Gällande publiksiffra så är det svårt att säga något då det är vår första fredagsmatch, men vi räknar inte med mer publik än vanligt i alla fall, säger han.

Att den sänds på tv påverkar också?

– Givetvis kan det också påverka. Samtidigt är det långt ifrån samma sak att se en Öismatch, eller fotbollsmatch generellt, på tv mot att se den live på Gamla Ullevi. Det är en helt annan upplevelse och bra mycket mer givande att se ÖIS – Ängelholm på plats.

Inte heller kan man räkna med att Ängelholms FF har med sig några tillresta supportrar.

– Inte direkt. Vi kommer inte att ha öppet bortaklacken, avslutar han.


'Inget mönster i biljettförsäljningen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se