Insamlingen tickar på – 1800 kr uppnått

Den 18 september är tiden kommen för det som numer går under namnet BUS-matchen då Varbergs BoIS gästar Gamla Ullevi. Sedan en tid tillbaka har du som privatperson haft möjligheten att stödja ÖIS genom Sambadefensivs digitala insamlingsbössa. Nu har 1 800 kronor passerats.

Ifjol nådde 125-öresmatchen oanade höjder. Inte mindre än 250 företag, kompisgäng och privatpersoner anslöt sig att hjälpa till att driva runt idén om att betala inträdet för varje enskild åskådare. Publiksiffran landade på 5 442 personer, matchen vanns med utklassningssiffror och i rena intäkter hamnade klubben på just under miljonen.

Då, som nu, finns det ett alternativ även för dig som inte känner dig manad att bidra med riktigt så mycket som krävs för att gå via ÖIS anmälningsformulär. Alla har inte möjligheten eller viljan att hosta upp den dryga tusenlappen som behövs (minibeloppet för en privatperson ligger på 990 SEK).

Hos oss på Sambadefensiv kan du stödja BUS-matchen med den summa du själv känner för. Det kan vara 20 kronor, det kan vara 2 000 kronor och det kan vara allt där emellan eller mer än så. Insamlingen är öppen för alla – oavsett ekonomiska möjligheter.

Målet – att slå fjolåret

Ett mål att slå är 2 622 kronor. Det är nämligen vad Sambadefensivs läsare bidrog med till fjolårets 125-öresmatch. Och redan nu, med 15 dagar kvar, är vi på god väg att segla förbi. Pengar som för ÖIS kan vara ovärderliga i dagens oerhört strama pengatider där varje krona påverkar helheten.

Det totala insamlingsbeloppet stannade vid klockan fyra på tisdagseftermiddagen på 1 800 kronor. Pengar som alltså oavkortat går till ÖIS och dess BUS-match.

Hur bidrar du?

Känner du en vilja att stödja BUS-matchen har du fortfarande möjligheten till det. Vill du göra det genom Sambadefensivs insamling trycker du simpelt nog antingen på den stora bannern längst upp i högerspalten eller på den här länken.

Du skickas då vidare till Paypal där du sedan följer de instruktioner som dyker upp på skärmen.


'Insamlingen tickar på – 1800 kr uppnått' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se