Laget närmar sig hemkomst

Sent inatt steg laget ombord på det nattåg vilket skulle ta dem hem till Göteborg. Nio och en halv timma senare – närmare bestämt klockan 11.00 – rullar de in på Göteborgs Central.

Att flyga var det förmodligen aldrig tal om. Det är utgifter som ÖIS gladeligen undviker att betala när hotellkostnader, etc, tillkommer. Är man ute i god tid kan man dessutom få ned tågbiljetterna till en hyfsat sansad summa även i ÖIS mått mätt.

Istället mynnade det med facit i hand ut i en tredagarsresa med tåg till Sundsvall tur och retur. Nio och en halv timma upp till Sundsvall på onsdagen följt av en natt på hotell – och samma antal timmar hem på tidig, tidig fredag.

Satte sig på tåget gjorde de nämligen inte förrän 01.30 inatt. Nästan fyra timmar efter det att Kristoffer Karlsson blåst av matchen vid ställningen 1-1 på Norrporten Arena.

Och än är laget inte hemkommet, men om bara ett par timmar anländer tåget till Göteborgs Central. Om allt går enligt tidtabell är de på plats klockan 11.00 och kan då skaka av sig en lång tågresa. Visserligen med en poäng i bagaget, men säkerligen med få sömntimmar på sina håll beroende på hur lätt man har för att slappna av i bullriga miljöer.


'Laget närmar sig hemkomst' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se