Rosén och Ohlsson ut mot Gif

Adam Rosén fick se domaren visa upp det röda kortet efter en högt uppsatt armbåge i slutet av matchen mot Jönköpings Södra och Sebastian Ohlsson hade tidigare i samma match dragit på sig sin tredje varning för säsongen. Båda två är därför indisponibla mot Gif Sundsvall den 12 september.

Inför 2 067 personer förlorade ÖIS det viktiga bottenmötet med Jönköpings Södra på Gamla Ullevi igår kväll. Daryl Smylie gav gästerna ledningen och George Mourad kvitterade innan den första halvleken tagit slut, men i den andra var det J-Södra för hela slanten.

Hajdarevic gav sitt lag ledningen på nytt ynka tre minuter in och en stund senare gjorde Daryl Smylie ett av säsongens allra vackraste mål när han drog till från 60 meters håll. Bollbanan var perfekt vilket gjorde att Fredrik Andersson var chanslös i sitt försök att hinna hem och blockera.

De tre insläppta målen gjorde hemmaspelarna griniga. Sebastian Ohlsson gruffade till sig säsongens tredje varning efter en duell vid mittplan och Adam Rosén gick alldeles på tok för hårt in i en nickduell där hans armbåge träffade Kalle Svensson i ansiktet. Ett tilltag som resulterade i ett rött kort och minst en matchs avstängning.

Varken Sebastian Ohlsson eller Adam Rosén reser således med till Sundsvall om nio dagar. Med i någon matchtrupp är de i alla fall inte. Vill det sig illa kan det dessutom bli så att Adam Rosén bestraffas ytterligare. Tilltaget kommer med all sannolikhet att granskas och möjligen är även den nästkommande Varbergsmatchen i fara.


'Rosén och Ohlsson ut mot Gif' have 4 comments

  1. 3 september, 2013 @ 09:18 Galento

    Vad spelar det för roll vilket lag vi ställer upp med! Vi är rökta under alla omständigheter.

    Svara

    • 3 september, 2013 @ 10:44 Anonym

      Njae.. Det är vi väl ändå inte. 1 poäng upp till ett Värnamo som förmodligen inte är särskilt mycket bättre än Öis. Bara å jobba å hoppas på kval. Det är verkligen en omöjligt. Sen ska det ju kvalas också.
      Ge upp nu är bara löjligt.

    • 3 september, 2013 @ 10:45 Anonym

      Inte en omöjligt.. : ) freudiansk?

  2. 3 september, 2013 @ 10:46 Anonym

    Och hur går det i ev. kval? Ett lag utan karaktär som ÖIS årgång 2013 vinner inget. Det är bara att inse det. Men visst, ingen skulle bli gladare än jag om jag har fel.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se