Så laddas det upp inför Sundsvall

Med sex dagar kvar till match mot Gif Sundsvall är förberedelserna redan i full gång. Spelarna får helgen ledigt, men det skall in tre träningspass på hemmaplan innan tåget lämnar Göteborg på onsdag.

Fyra dagar har passerat sedan den snöpliga förlusten mot Jönköpings Södra och ytterligare sex dagar skall fördrivas innan det åter är dags för match. Efter en intensiv period med tre matcher (Landskrona BoIS, GAIS och J-Södra) inom en åttadagarsperiod är laget nu alltså inne i ett litet uppehåll. Tid att återhämta något sargade kroppar, således.

Bland annat kommer spelarna för en gångs skull att erbjudas en träningsfri helg. Ett ovanligt inslag i en fotbollspelares liv.

Men dessförinnan tränar man, likväl som igår, på fredagseftermiddagen. Klockan 16.30 sparkas bollen i vanlig ordning igång på den numer något slitna gräsmattan på Öisgården.

Samma procedur sker sedan på både måndag och tisdag innan laget på onsdagen packar väskorna och åker till Sundsvall för att dagen därpå spela match på Norrporten Arena klockan 19.00.

Något som man garanterat gör utan Adam Rosén och Sebastian Ohlsson. Mittbacken Adam Rosén är avstängd sedan armbågen mot Kalle Svensson i den senaste matchen och Sebastian Ohlsson är varningsavstängd sedan han synat säsongens tredje gula kort.

In i truppen kliver lagkaptenen Jakob Lindström. Han är åter sedan avstängningen mot Jönköpings Södra i måndags.


'Så laddas det upp inför Sundsvall' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se