Så startar U21 i kväll

I mål står Peter Abrahamsson och i anfallet startar Emil Karlsson och Oskar Wallén. Det är några av nycklarna inför kvällens U21-slutspelsmatch mot Djurgårdens IF.

För a-laget går det knackigt, men i U21-serien har resultaten varit desto muntrare. Grundserien gled de igenom näst intill smärtfritt och inte gick det sämre i a-slutspelets inledande omgång. Där blev det nämligen seger med 3-2 mot IF Brommapojkarna – ett lag kryddat med bland annat Bojan Djordjic och Nicklas Bärkroth.

Kvällens motstånd står Djurgårdens IF för. De toppar för tillfället slutspelstabellen tack vare dubbla vinster mot IF Brommapojkarna och BK Häcken. Och de har valt att ta ut ett hyfsat starkt lag även till den här matchen, vilket ni kan se nedan.

Djurgårdens fullständiga trupp: Hampus Nilsson, Eric Dahlgren, Jesper Arvidsson, Frej Ersa Engberg, Jakob Glasberg, Petter Gustafsson, Philip Sparrdal Mantilla, Erik Wåhlin, Fredrik Bergman, Martin Broberg, Yussif Chibsah, Christian Rubio Sivodedov, Brian Span, Pablo Dyega Da Silva, Tim Söderström.

För ÖIS del satsas det på ytterligare tre poäng och häng i tabelltoppen. Laget ser på förhand ut som något utav det bästa som kan sättas på plan sett till vilka spelare som finns tillgängliga (med andra ord de som inte spelade större delen av matchen igår). I dagens 4-4-2-uppställning är det egentligen bara Jakob Lindström som saknas.

I mål står Peter Abrahamsson. Framför sig har han Tobias Bratt, Carl Hawunger, Faramarz Goshes (U19) och Hannes Sahlin. På mittfältet finner vi Rasmus Tengfjord (U19), Johan Hedman, Henrik Carlsson och till sist Abdel Bouraima ute till vänster. Framåt startar det anfallspar vi förlitat oss till under framför allt 2012 – Emil Karlsson och Oskar Wallén.

På bänken finner vi en trio ungdomsspelare – Meriton Qoraj (1995), Kevin Zorba (1996) och Gustav Hedlund (1995). Eventuellt tillkommer ytterligare en spelare, men det är i dagsläget inte bestämt.

Matchen spelas på Öisgården och startar klockan 17.30. Fri entré i vanlig ordning.


'Så startar U21 i kväll' have 8 comments

  1. 3 september, 2013 @ 13:19 Galento

    Var spelas matchen? I Stockholm eller Göteborg?

    Svara

  2. 3 september, 2013 @ 15:55 Galento

    Tack, Christian!

    Svara

  3. 3 september, 2013 @ 16:28 Galento

    Hemsidan skriver inget om U21-matchen. Går man in på lagets spelschema står det kick off 17.30. Å andra sidan är uppgifterna kring laget inte speciellt uppdaterade. Senast någon t. ex. orkade fylla i resultat var i juli. Hoppas tid för matchstart stämmer.

    Svara

    • 3 september, 2013 @ 16:30 Christian Börjesson

      Det stämmer. Du ser förbundets egna siffror på svenskfotboll.se.

  4. 3 september, 2013 @ 16:31 Galento

    Nu såg jag att du skrivit tid för kick off, Christian. Tack. Någon på Ungdomssektionen borde lyfta sin trötta rumpa och uppdatera resultaten från den senaste månadens matcher.

    Svara

    • 3 september, 2013 @ 17:33 Martin Larsson

      +1

    • 3 september, 2013 @ 20:32 Rude Boy

      Det finns säkert möjlighet att hjälpa Öis med uppdatering kring U21.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se