Se Mourads kvittering igen

Något överraskande plockade ÖIS hem en poäng i kvällens bortamöte med Gif Sundsvall. Hemmalaget tog ledningen men innan paus kunde George Mourad kvittera framspelad av Daniel Paulson. Nu kan du se om målet på TV4 Play.

Nej, på förhand var det kanske inte alltför realistiskt att tro på någon poäng i Sundsvall. Två ordinarie mittbackar frånvarande och det mot ett av seriens bästa hemmalag. Men tack vare en stabil laginsats – och ett nickmål av George Mourad – sätter sig ÖIS i kväll på nattåget hem med en poäng i bagaget. En poäng som för tillfället puttar dem upp över det nedersta strecket.

Men det började tämligen illa. Vid en långbollen slagen mot Pa Dibba uppstod bristningar i kommunikationen mellan målvakt Peter Abrahamsson och mittback Jonathan Azulay vilket öppnade möjligheten att nicklobba över en halvt utrusande Abrahamsson. Och det var precis vad han gjorde. Bollen gick i en båge och in i det öppna målet.

ÖIS fick dock det sista ordet. Daniel Paulson vände bort en motståndare, tittade upp och lade bollen på Mourads panna. Bollen gick via Naurins ben och in i mål. Hans andra – och förhoppningsvis inte sista – i den rödblå dressen.

Om du av en händelse missade målet – eller vill se det igen – kan du göra det. Målet finns upplagt på TV4 Play dit du kommer om du trycker här.


'Se Mourads kvittering igen' have 2 comments

  1. 12 september, 2013 @ 22:43 Lill-Benke

    Det hedrar Naurin att man har en Öisvimpel i omklädningsrummet.

    Svara

  2. 13 september, 2013 @ 08:26 Cye

    Kul att se att det var minst 3 öisare i straffområdet när inlägget kom

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se