Balders Hages Värnamoresa hänger på tabelläget

Säsongens sista match spelas den andra november på Finnvedsvallen i Värnamo. Till den anordnar Balders Hage en bussresa till ett pris av 150 kronor. 30 anmälningar är minimum för att bussen skall rulla och i dag har sju stycken anmält sitt intresse.

Med 27 omgångar spelade har ÖIS avverkat i stort sett samtliga bortamatcher. Bara en återstår. Den mot IFK Värnamo i början av november månad. På förhand en match som skulle kunna bli helt avgörande för bottenstriden – men där det i dagsläget är oklart huruvida matchens utgång kommer att ha någon egentlig betydelse.

I vanlig ordning – bortsett några få matcher – styr den officiella supporterklubben Balders Hage en resa så väl för medlemmar som för utomstående. Priset för denna resa är samma över hela linjen, 150 kronor. Då hamnar en tredjedel av dessa, det vill säga 50 kronor, i Öishjälpen.

Men med tre veckor kvar till matchen har bara sju stycken anmält sig. Det är 23 stycken mindre än det minimumantal som måste boka sig för att Balders Hage skall känna det ekonomiskt försvarsbart att låta bussen rulla. Men än är de inte oroliga.

– Jag tror att många väntar och ser hur betydelsefull matchen är för tabelläget, säger Sebastian Söderström till Sambadefensiv.

Skulle det visa sig att ÖIS med sista omgången kvar att spela har en teoretisk chans till kval, eller för den delen säker mark, lär bussen fyllas på ett ögonblick. Dels för att en sådan match skulle betyda så mycket för klubbens framtid, men också för att matchen spelas en lördag klockan 15.00. Några undanflykter finns därför inte.

Sista anmälningsdag är den 30 oktober, menar Sebastian Söderström.

– Men vi kommer nog att försöka få folk att anmäla sig senast den 29:e.


'Balders Hages Värnamoresa hänger på tabelläget' have 2 comments

  1. 14 oktober, 2013 @ 17:23 Kommittén för Statssäkerhet

    Sista anmälningsdag… 30 November, ja då vet vi nog…

    Svara

  2. 14 oktober, 2013 @ 23:56 Kal

    Iös buss är redan full.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se