Belöningen: 25 000 kronor

Dagens uppvisningsmatch slutade med seger sedan ÖIS vänt ett tvåmålsunderläge. Bland annat noterades Peter Abrahamsson som målskytt. För deltagandet sätts 25 000 kronor in på Öishjälpen.

När matchen i eftermiddags rullade igång gjorde den det med annorlunda förutsättningar. Viktigt var att uppträda på rätt sätt, att föregå med gott exempel gentemot alla de ungdomar som under dagen spelat fotbollscup på Härrydas så kallade familjedag.

ÖIS får 25 000 enkronor för dagens insats

ÖIS får 25 000 enkronor för dagens insats

Dessutom gav ÖIS medverkan ett visst ekonomiskt tillskott.

– Vi får 25 000 plus att vi skänker en tröja vilken de kör ett lotteri på, säger sportchef Kent Carlzon på söndagskvällen.

– Där vet vi ännu inte hur många lotter de kommer sälja då Härryda håller igång lotteriet under den kommande veckan. Men det handlar inte om jättestora pengar, kanske ett par tusen kronor.

Segersiffrorna skrevs till 3-2 sedan ÖIS i den andra halvleken (matchen spelades om 2×20 minuter) vänt upp och ned på ett tvåmålsunderläge. Peter Abrahamsson reducerade på hörna och i slutet sköt Oskar Wallén både 2-2 och 3-2.

Var dagen lyckad?

– Jag tror att de flesta tycker att det var ganska så trevligt, säger Kent Carlzon till sambadefensiv.se. I träningssyfte hade det kanske varit bättre om vi hade tränat, men å andra sidan kan jag tycka att det var positivt. Mycket skratt och glada miner. Man spelade utan offside, de som skällde på domaren fick gå av plan. Det var avslappnat och på det sättet väldigt trevligt. Det gav dessutom pengar och pengar är vad både vi och Gais behöver.

Men i första hand handlade det inte om att vinna.

– De spelade för att underhålla den stora publiken, säger Carlzon.


'Belöningen: 25 000 kronor' have 4 comments

  1. 13 oktober, 2013 @ 22:11 Nikh

    Härryda IF eller en av deras sponsorer, om jag förstod det rätt, lägger ut 25 000 på att få dit Öis och förmodligen lika mycket på Gais, minst sagt förbryllande….Vad tjänar de själva på det?

    Hade vart intressant att veta vilken sponsor det är… Vill den sponsorn så gärna se Öis spela borde den lätt kunna få en egen vadderad sittplats på Gamla för 15 x 25 000 :-…..

    Svara

    • 13 oktober, 2013 @ 22:20 Nikh

      Härryda får in lite pengar på lotteriet tänkte jag först men när jag läser det igen tolkar jag det som att vi roffar åt oss de pengarna också… ;-)… En bra uppgörelse…

  2. 13 oktober, 2013 @ 22:42 Lill-Benke

    Antagligen en tät Härrydatjej (eller -kille) som är ÖISare eller gaisare och som så chansen att slå två flugor i en smäll. Någon mer klubb som jubilerar snart?

    Svara

  3. 14 oktober, 2013 @ 07:57 Anonym

    Tummen upp Härryda och ÖIS!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se