Beslut fattat – matchen spelas ikväll

Nu står det helt klart: matchen mot Ljungskile SK spelas ikväll klockan 18.45 på Gamla Ullevi.

ÖIS - ÖSK 21 okt 2013 Bild: Sambadefensiv

Ni kan storyn: på grund av oväder och vind sköts gårdagens match upp efter önskemål från ÖIS. Ny preliminär matchtid sattes till idag – den 29 oktober – något som under morgonen bekräftats.

Märk dock väl att matchen startar tidigare än vanligt. Avspark är satt till 18.45, en följd av att TV4 fortsatt ämnar sända matchen. I huvudkanalen TV4 Sport är det sedan tidigare bestämt att det skall visas bandy från Elitserien vilket innebär att matchen istället kommer att kunna ses i TV4 Sport Extra. Men då det 20.45 är fotboll från italienska Serie A planerad inleds alltså ÖIS – Ljungskile en kvart tidigare än vanligt. Då kommer matchen att hinna spelas färdigt före nästa sändning.

Biljetter till matchen – den som kan vara ÖIS sista på hemmaplan i Superettan för den här gången – köper du smidigast via Ticnet, eller i biljettluckorna på arenan. Du som sedan tidigare har köpt biljett till den match som egentligen skulle ha spelats igår kan givetvis, meddelar ÖIS, använda dessa biljetter idag istället.

Avspark alltså 18.45 ikväll.


'Beslut fattat – matchen spelas ikväll' have 5 comments

  1. 29 oktober, 2013 @ 10:33 Joel

    För er som inte har möjlighet att se matchen live och inte heller har tillgång till Tv4 sport extra kan se matchen gratis om ni prover tv4 play premium under en månad!
    http://www.tv4play.se/premium

    Svara

  2. 29 oktober, 2013 @ 11:19 Anonym

    Den här tiden och dagen passa mig mycket bättre så i kväll kan jag stötta Öis live så nu är det bara att ta på sig varma kläder och halsduken och en skön mössa. Finns inget som slår att se fotboll live…….vi ses väl och i kväll ? Sen vill jag se styrelsefolk och sportchef ta emot oss supportrar med spänne håller ni inte med ?
    Övrigt tror jag att många fotbolls intresserad kommer att se matchen på tv oavsett vilket lag de håller på .
    Glöm att inget är omöjligt , man måste tro att man kan. Utnyttja den inneboende kraften man har.

    Svara

    • 29 oktober, 2013 @ 11:20 Anonym

      SPÄNNER till fickpengar .

  3. 29 oktober, 2013 @ 12:21 Daffy

    Merda TV4!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se