Målen från ÖFK – ÖIS

Fotbollskanalen har via TV4 Play laddat upp målen från gårdagens match. Se dem här.

Örgryte IS gick lottlösa från Jämtkraft Arena sedan Eder Lopez Carrera krutat in 2-1-målet med 25 minuter kvar att spela. Det innebär att ÖIS fortsatt ligger och kravlar bland duon som åker ur fotbollens finrum – eliten. Tillsammans med IK Brage är det med dagens tabelläge så att ÖIS trillar ur och hamnar i Söderettan.

Matchens första mål föll relativt tidigt sedan Thomas Boakye placerat in 1-0 på assist från Rasmus Lindkvist innan Jonathan Azulay brötade in kvitteringsbollen bara minuter före halvtidsvilan. I andra halvlek drog sedermera Östersunds FK det längsta strået. Lopez Carrera lät foten – via ett bortaben – tala och sköt dit det matchvinnande målet från 25 meters håll.

Fotbollskanalen har laddat upp målen på TV4 Play. Videon finns tillgänglig i 30 dagar till och går att finna här.