Milstolpe uppnådd för Öishjälpen

108 300 - den nuvarande summan på Öishjälpen

108 300 – den nuvarande summan på Öishjälpen (klicka på bilden för att komma till Öishjälpens hemsida)

Den digitala insamlingen Öishjälpen fortsätter att inbringa pengar till ÖIS. Under onsdagen nåddes en högst respektabel milstolpe. 100 000 kronor hade då samlats in.

25 000 av denna summa – alltså en fjärdedel – kommer från Härryda IF. De pengarna fick ÖIS som bekant för deltagandet i den uppvisningsmatch som spelades i söndags. Men övriga 75 000, och mer än så, kommer från supportrar som bidragit med valfria summor.

Då insamlingen igår tisdag hade genererat 96 000 kronor var det bara en tidsfråga innan 100 000 kronorvallen skulle brytas och surfar man nu in på Öishjälpens hemsida möts man av en flygande David Leinar – men framför allt möts man av siffran 108 300.

108 300 kronor innebär i dagsläget att det förväntade budgetunderskottet fortfarande överstiger miljonen (1 005 700 för att vara exakt) men framför allt betyder det att klubbens supportrar tillsammans har samlat in tio procent av den ursprungliga underskottssumman. Tillsammans med de andra åtgärderna så som ytterligare sponsorintäkter, galor, auktioner, etc känns styrelsens hopp om att åtminstone halvera miljonunderskottet inte alltför avlägset. Det kan till och med vara ganska nära till hands.


'Milstolpe uppnådd för Öishjälpen' har en kommentar

  1. 16 oktober, 2013 @ 15:26 Anonym

    Glöm nu inte insamlingstunnor till de sista hemma matcherna perfekt till fickpengar och för de som inte är inne och läser. Kan lätt bli ett antal tusen kronor guld värda pengar. Det är säkert fler än jag som har lösa pengar i jackfickor. Samlade ihop en påse häromdagen var lätt ett par hundra.
    Jag föreslår blå regntunnor märkta med öishjälpen på.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se