Mourad: ”Ingenting att förlora”

Tack vare de tre poängen i tisdags lever tabellen inför lördagens omgång. Och ÖIS har allt att vinna. – Nu åker vi till Värnamo och vi har ingenting att förlora. Det är bara att gå ut och släppa på handbromsen, säger George Mourad till magasinet Klackar & Grejer på GT.

Under förmiddagen spelades ett nytt avsnitt av fotbollsmagasinet Klackar & Grejer in. Programledare är Joakim Geigert och en av gästerna var anfallaren George Mourad. En hel del av tiden gick åt till att avhandla hans kringresande i världen – men även nutiden diskuterades.

– Vi har ett väldigt ungt lag, så det var att ta med mig erfarenheten, berättade Mourad angående anledningen till att han anslöt till klubben i augusti. När Kent Carlzon fick höra att jag hade kommit hem så tog han kontakt med mig, då jag var vad de sökte. En targetplayer att lyfta upp bollen på för att få lite längre anfall.

Diskussion fortlöpte, varpå frågan om huruvida det unga ÖIS kan klara av att hantera den press som lördagens måstematch kommer att innebära kom på tal.

– Jag tycker att vi har tagit det väldigt bra, sade Mourad. Vi hade kniven mot strupen även senast mot Ljungskile och det visade sig att vi klarade av pressen. Det blev kanske inte den roligaste matchen att kolla på – inte heller att spela – för det blev inte det spel som vi hade omgången före mot Örebro, men vi gick för att vinna. Vi fick ett tidigt ledningsmål som hjälpte oss på vägen. Nu åker vi till Värnamo och vi har ingenting att förlora. Det är bara att gå ut och släppa på handbromsen.

– Vi pratar om att vi inte skall känna att pressen skall förhindra oss att göra det vi vill på plan. Att vi inte har någonting att förlora. Ljungskilematchen visar på att vi kan hantera det, även om vi i slutet faller tillbaka. Men då hade vi helt plötsligt något att förlora.

Du ser hela Klackar & Grejer med  gästande George Mourad här.


'Mourad: ”Ingenting att förlora”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se