Ohlsson: Då vet GT mer än mig

Så sent som efter matchen mot Örebro hävdade GT att IFK Göteborg beslutat att inte förlänga med den just nu utlånade Sebastian Ohlsson. Men det vet Sebastian själv ingenting om.

Sebastian Ohlsson sitter i en ganska så öppen sits inför den kommande säsongen. Hans låneavtal med ÖIS löper ut i november och inte långt därpå blir han dessutom kontraktsfri då ettårsavtalet med IFK Göteborg även det går mot sitt slut. Således har han möjligheten att lyssna av och välja lite vad han vill.

I fredags, den 18 oktober, satt han med sin rådgivare Charles Bamber i möte med IFK Göteborg. Anledningen var att höra hur Håkan Mild, sportchef i klubben, såg på Ohlssons eventuella framtid i den blåvita dressen. Något som fick utrymme i GP, där det i samma artikel också framgick att IFK Göteborg skulle ha bestämt sig angående en ny kontraktsskrivning före oktobers slut.

I efterdyningarna till 1-1-matchen i måndags publicerade stadens andra tidning, GT, nyheten gällande det faktum att IFK Göteborg beslutat att inte gå vidare med Ohlsson – en spelare som tillhört deras organisation sedan barnsben – trots att man i somras visade en vilja till att kalla tillbaka honom mitt under brinnande säsong.

Men uppgiften gällande att IFK Göteborg beslutat att inte erbjuda nytt kontrakt ställer sig Sebastian Ohlsson ovetandes till.

– Det är ingenting som jag har hört. Då har de mer information än mig, säger Ohlsson till sambadefensiv.se.

Du kommer att träffa IFK:s ledning efter säsongen?

– Ingenting inplanerat. Nu är det bara fokus på fotbollen de sista veckorna, fortsätter han.

Inte heller ÖIS sportchef Kent Carlzon vill låta sig meddela huruvida uppgifterna är sanna eller inte.

– Frågan ägs av IFK Göteborg, inte av oss, säger han.


'Ohlsson: Då vet GT mer än mig' have 18 comments

  1. 24 oktober, 2013 @ 07:22 Daffy

    Sebastian Ohlsson är rätt kass enligt mig. Hade det inte varit för vår trupps obefintliga konkurrens på yttermittfältet hade han inte fått göra mer än några inhopp. Men visst, det är möjligt att han skulle komma mer till sin rätt i Div 1. Om han inte kräver en hög lön så kanske det är ok.

    Svara

    • 24 oktober, 2013 @ 20:48 Anonym

      Kurvan, sammantaget över längre tid, har dock pekat uppåt. Kanske planat ut på slutet.

    • 24 oktober, 2013 @ 20:50 Ansgar säger det

  2. 24 oktober, 2013 @ 12:13 Anonym

    Undra om Danny Ervik är erbjuden nytt kontrakt i Falkenberg till nästa år ? Känns tveksamt när jag läste om förlängningar i GT.

    Svara

    • 24 oktober, 2013 @ 12:36 Christian Börjesson

      Danny Ervik skrev ett treårsavtal med Falkenbergs FF. Således kontrakterad över 2014.

  3. 24 oktober, 2013 @ 16:03 Anonym

    KC hade träff med U-19 idag, någon som vet om vad???

    Svara

    • 24 oktober, 2013 @ 22:06 John L

      Någon av alla föräldrar som är här inne borde ju ha koll ? ;)

    • 24 oktober, 2013 @ 22:20 Harry

      Är det inte bättre att någon från U-19 svarar som var där.

    • 25 oktober, 2013 @ 08:01 John L

      Det inlägget var skrivet med viss sarkasm :)

    • 25 oktober, 2013 @ 09:51 Anonym

      Fönstret stängt för vidare uppflyttningar. Henke, Danne, Carl och Rasmus räcker för KC?

    • 26 oktober, 2013 @ 01:46 Zappa

      Danne?

  4. 25 oktober, 2013 @ 09:38 voldemort

    Jeremejeff klar för Häcken…..Sonny Karlsson ”en stark forward som står rätt i boxen”
    Är ni blinda i Öis? Vi satsar på att utveckla Emil Karlsson, 28..och missar uppenbara pärlor som ligger mitt framför näsan på oss!

    Svara

    • 25 oktober, 2013 @ 09:48 öisarn1

      ”rätt i boxen”
      Då måste man ju ha ett mittfält som kan lägga in bollen där också eller anfallare som kan passa bollen där framme.

      Det blir väl Henkes/Rickys tur att gå till annan klubb också efter denna säsongen på samma sätt som Jeremejeff förra året

    • 25 oktober, 2013 @ 10:26 Anonym

      För deras skull får man hoppas att det blir så för att de skall få spela matcher och utvecklas och så kan ÖIS satsa på George och Emil som har framtiden för sig :)

    • 25 oktober, 2013 @ 10:40 Jesper

      I Rickys fall så var han rätt bra i söderettan när han kom, inte alls på den nivån som han bör hålla för att spela regelbundet i superettan. Dessutom är han värvad utifrån och, jag ser hellre att vi släpper fram en egen spelare till nästa säsong. Mourad har ju ändå höjt standarden i offensiven med tyngd, hårt arbete och ett målsnitt som slår ut våra övriga anfallare – en plusvariant, hittills. Henke tror, och hoppas, jag,att vi behåller.

    • 25 oktober, 2013 @ 10:53 Anonym

      Tänk om Henke inte vill vara kvar? Han har ju inte fått någon speltid sedan Lanz tog över. Det är nu han skall få spela och utvecklas. Se på Jerry som inte fick spela något i ÖIS och så får han speltidi och utvecklas i Quiding och nu Allsvenkst spel. ÖIS verkar inte förstå vilka som är talanger eller inte. Tvillingarna Gustafson i Häcken ville inte ÖIS ha och se hur det går för dem nu. Simon start spelare i Allsvenskan och äver varit med i U21 landslaget…. ÖIS får vakna till och de inte skall missa alla talanger

    • 25 oktober, 2013 @ 11:43 Anonym

      Förstår Henke om han väljer att flytta, han kommer att blomma ut till en riktigt bra spelare.

    • 25 oktober, 2013 @ 11:49 voldemort

      Med tanke på att pappa Patrik Gustafsson har Öishjärta var det väl naturligt att Simon/Samuel hade varit i Öis. Jag undrar vem fan det är som sitter och bedömer unga spelares framtid? Är det Sören så tycker jag han skall ta ett steg tillbaka. Är det någon annan på gården så tycker jag att denne skall söka ett annat jobb för då har han uppenbarligen nått sin inkompetensnivå..


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se