ÖIS kallar till medlemsmöte

På grund av den ekonomiska situationen och de frågor som detta medfört kallar ÖIS till medlemsmöte. Ett möte som hålls den tionde oktober.

Under dagen publicerade ÖIS Fotbollssektion ett meddelande gällande den prognos som säger att Fotbollssektionen väntas landa på ett minusresultat – en bit över miljonen – för året 2013. Framför allt har man misslyckats med att matcha verkligheten med budgeten gällande partnerintäkter. Enbart på denna punkt har det räknats fel med  1,2 miljoner kronor (åtta miljoner jämfört med 9,2 budgeterade miljoner).

Anledningen till detta sägs vara att marknaden flyter trögare än väntat. Partnersidan har simpelt nog inte kunnat attrahera partners i den mån man på förhand förväntat sig. En del i detta menar styrelsen själva beror på att den sportsliga motgången inte har gjort produkten tillräckligt attraktiv. Inte heller säger man sig ha kommit igång tidigt nog efter det att klubbens förre klubbchef Mats Janson valde att lämna sin post i samband med uppflyttningen i oktober 2012.

Då denna information har skapat både fråge- och utropstecken bland klubbens medlemmar har det beslutats att inrätta ett extra medlemsmöte där styrelsens förhoppning är att kunna förklara läget ytterligare, samt besvara de frågeställningar som framförs.

Mötet äger rum klockan 18.00 den 10/10. Platsen är Öisgården.


'ÖIS kallar till medlemsmöte' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se