ÖIS kommer kontakta Hannes Stiller

Redan i somras skall ÖIS ha haft kontakt med IFK Göteborg angående ett lån av Hannes Stiller, men den gången fick de ett avslag. Efter att det idag annonserats att Stiller lämnar Blåvitt efter säsongen tog ryktena fart på nytt.

Och från Öishåll gör man ganska så tydligt klart att denne Stiller hade varit ett välkommet tillskott, oavsett serietillhörighet under 2014.

– Säg så här: Hannes Stiller är definitivt en spelare som kommer få en signal från oss, säger ÖIS sportchef Kent Carlzon till GT.

En av anledningarna till att han nu blir ett hett namn i sillykretsar är hans mångåriga rutin. Den hade gjort nytta i en i övrigt ung trupp.

– Vi behöver personer som kan dela med sig av sin erfarenhet till yngre spelare, och han är en sådan person, fortsätter Carlzon.

Ett annat lag, menar GT, som också hade önskat Hannes Stillers namnteckning på ett kontraktspapper är Gais. De visade ett gediget intresse redan inför den här säsongen innan IFK Göteborg valde att förlänga det då utgångna kontraktet. Men Jonas Lundén, sportchef i Gais sedan ett par säsonger tillbaka, berättar att de beslutat att inte prata kontrakt förrän sista matchen är spelad.

Detsamma gäller i viss mån också ÖIS, även om Fredrik Andersson sedan tidigare berättat att han åtminstone har haft ett första snack med ansvariga inom klubben. Det bevisar att man trots tabelläget redan nu börjat rusta inför 2014.

– Jag ska inte säga att vi inte redan jobbar med nästa års trupp, men just nu har vi mycket fokus på att klara oss kvar. Och det tror jag vi lyckas med, avslutar Kent Carlzon.


'ÖIS kommer kontakta Hannes Stiller' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se