Paulson skadad – utanför truppen

På senare tid har Daniel Paulson abonnerat på en av yttermittfältsplatserna – men när ÖIS imorgon ställs mot Ljungskile SK får de klara sig utan honom. Han har nämligen problem med höftböjaren och som en följd av detta har han spenderat de två senaste träningspassen i gymmet.

Debutsäsongen i Superettan har hittills flutit på över förväntan. Han har startat i åtta matcher, främst under hösten sedan Marcus Lantz tog över, och han har dessutom agerat inhoppare i tio matcher till. På dessa har han producerat två målgivande passningar men ännu inget mål, även om det var nära mot Ängelholms FF då bara stolpen stod i vägen.

Daniel Paulson Bild: Christian Börjesson

Daniel Paulson Bild: Christian Börjesson

Men imorgon kväll får de rödblå finna alternativa lösningar. Daniel Paulson är nämligen skadad och återfinns således inte i den matchtrupp som Marcus Lantz på söndagen tog ut. Inte heller fanns han med bland den skara spelare som på JM-vallens blöta matta under eftermiddagen slipade på några sista detaljer inför morgondagens ödesmatch.

– Jag har problem med min höftböjare, säger Daniel Paulson till sambadefensiv.se. Så jag kan tyvärr inte vara med mot Ljungskile.

Hur yttrar det sig?

– Det är en överansträngning. Det blir värre när man tränar på med det så har kört rehabilitering de två senaste träningarna.

Kommer det som en följd av att du matchats hårt?

– Jag känner mig inte särskilt sliten i kroppen faktiskt, men det är svårt att säga om skadan kommer på grund av många matcher eller om den hade kommit oavsett.

Huruvida skadan håller honom borta från matchen mot IFK Värnamo lördagen den andra november är ännu oklart, men så skulle kunna vara fallet.

– Jag tror och hoppas att det bara är den här matchen (mot Ljungskile), avslutar han.


'Paulson skadad – utanför truppen' have 5 comments

  1. 27 oktober, 2013 @ 20:16 Daffy

    Det här är riktiga dåliga nyheter!

    Svara

    • 27 oktober, 2013 @ 21:28 Sektion LM

      Ja, verkligen. Jag tycker att han varit en av få ljuspunkter denna mörka höst.

  2. 27 oktober, 2013 @ 20:35 Axel

    Min elva imorgon som skall ge 3 poäng!

    Abrahamsson
    Bengtsson-Leinar-Sahlin-Ericsson
    Ricky-Lundgren-Lindström-Ohlsson
    Karlsson-Mourad

    Svara

    • 27 oktober, 2013 @ 21:07 Mendel

      Borde funka.

    • 27 oktober, 2013 @ 23:55 voldemort

      Visst funkar den men jag skulle nog bytt plats mellan Ricky och Emil. Tyckte hans sargade självförtroende kom bättre till pass ute på kanten, faktiskt.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se