Paulson testar på fredagspasset

Han avstod förra matchen på grund av problem med höftböjaren – men nu är han på väg tillbaka. Daniel Paulsons eventuella medverkan mot IFK Värnamo bestäms dock först efter fredagens träningspass.

Exakt varför Daniel Paulson ådragit sig en överansträngning i höftböjaren är inte helt lättbedömt. Kanske beror det på hårt matchande, kanske hade skadan uppkommit oavsett. Men positivt nog är han nu på bättringsvägen. Inför tisdagens match mot Ljungskile sade han att det förmodligen bara skulle röra sig om en matchs frånvaro – något som eventuellt besannas.

Men än står det inte helt klart huruvida han är frisk nog att delta i lördagens bortamatch mot IFK Värnamo eller inte. Han lämnade gymmet för att ansluta till den övriga truppen under gårdagens träningspass (där det ”kändes bra”), men han avstod det avslutande matchspelet. Torsdagen är i vanlig ordning fri från träning, men när laget imorgon återsamlas för en sista uppladdning inför matchen dagen därpå hoppas Paulson kunna gå för fullt.

– Det är tänkt att jag skall träna för fullt under hela träningspasset imorgon, så får vi se hur det känns efter träningen, säger han till sambadefensiv.se.

Daniel Paulson har spelat 18 matcher under sin debutsäsong, varav åtta från start. Han har två varningar och lika många målgivande passningar, men ännu har han inte hittat nätet på egen hand. Sedan Hans Prytz ersattes av Marcus Lantz har Paulson fått stort förtroende. Ett förtroende han besvarat på ett, allt som oftast, bra sätt.


'Paulson testar på fredagspasset' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se