Wallén får röntgenbesked under dagen

Igår skadade han sig så pass allvarligt att han blev utburen på bår. Idag magnetröntgas Oskar Wallén och förhoppningsvis får han svaren redan under det pågående dygnet.

Vad blir domen? Wallén får svaret under dagen

Vad blir domen? Wallén får svaret under dagen

Som om den förnedrande 5-0-förlusten mot ett för dagen bättre BK Häcken inte vore nog. Dessutom råkade Oskar Wallén illa ut då han med ett fåtal minuter kvar bröt in framför sin försvarare och mottog en spark på knäet så att det ”klickade till”. Wallén föll till marken oförmögen att spela vidare. Istället kom sjukvårdspersonal in med en bår på vilken han sedan rullades ut i Rambergsvallens katakomber.

Wallén, som efter matchen ändå mäktade med att sätta sig i bilen och köra hem per egen maskin, undersöktes på plats av sjukgymnast Erik Nexborn. Och även om de måste invänta röntgensvaren innan det går att närmare fastslå skadans omfattning skall Nexborn enligt Walléns återberättande ord ha sagt att ”det kändes ganska så stabilt”.

Idag kommer han att genomgå en så kallad magnetröntgen (MR). En smärtfri metod som dessutom är helt fri från strålning. Undersökningen kan ta allt emellan 20 och 90 minuter.

Sjukgymnasten Erik Nexborn lät lämna ett kort meddelande tidigare under onsdagsmorgonen.

När får ni röntgensvaren, Erix Nexborn?

– Förhoppningsvis idag.


'Wallén får röntgenbesked under dagen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se