Yarsuvat tränar med Norrby och Strinäs på väg till huvudstaden

Även om det inte utannonserats något mer än Peter Abrahamssons övergång till BK Häcken så händer det saker på olika håll.

Richard ”Ricky” Yarsuvat har tillhört klubben i en och en halv säsong men är nu på väg bort. Enligt Borås Tidning tränar anfallaren/yttern med Norrby IF. Han har under hela sin tid i sällskapet bott kvar i hemstaden Borås och verkar nu vara på väg att flytta hem även fotbollsmässigt.

På Boråslagets hemsida står ingenting om Ricky men Michael Sverker som representerar klubbens fotbollsutskott säger till norrbyif.se att man under hösten kommer testa ett tiotal spelare inför återkomsten till Division 1 Södra.

Man kommenterar också Mattias Strinäs som de senaste veckorna nämnts i kring Öis. Spelaren fanns med bland de spelare som skulle provtränat med laget under veckan men har inte dykt upp. Under helgens provspelsmatch kom beskedet att Öis ”väntar på besked” från Strinäs. På Norrbys hemsida skriver man dock om att spelaren uppvaktas av Hammarby IF. Hur det blir med den saken lär vi få reda på inom en snar framtid.

Mattias Strinäs är nominerad till priset ”årets spelare” i Division 2 serierna tillsammans med bland andra högerbacken Per Nylander som i veckan tränat med Sällskapet.


'Yarsuvat tränar med Norrby och Strinäs på väg till huvudstaden' have 2 comments

  1. 19 november, 2013 @ 23:39 JD1887

    Tyvärr måste jag säga att om han lämnar är det inte direkt en förlust…

    Svara

  2. 20 november, 2013 @ 07:23 Daffy

    Det känns som att Ricky har en hel del potential men att han inte får ut den hos oss. Visst kan det vara tid att för oss att pröva en annan spelare på hans något flytande position, frågan är ju om det är en anfallare eller mittfältare som skall ersätta?

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se