ÖIS-pop på Jazzhuset!

Alpaca sports är numera ett etablerat namn i såväl ÖIS-kretsar som i den svenska indiesfären. Bandet startades för ungefär två år sedan och deras första singel ”Just For Fun”, som man numera brukar kalla det: went viral! Med stor hjälp av ÖIS:are som delade besinningslöst och bara inte kunde sluta nynna på den trallvänliga refrängen.

Även utanför Gamla Ullevi fick hiten stort genomslag och bandet har sedan dess släppt ytterligare ett antal singlar och i februari i år släpptes bandets första fullängdsalbum ”Sealed with a kiss” och med detta följde en turné som tagit bandet världen över och länder som Skottland, Peru, Japan, Italien och Tyskland.

Bandets frontfigur Andreas Jonsson har en lång historia bakom sig på Östra Stå och har varit en framstående figur i skapandet av den supporterkultur klubben nu omgärdas av. Därför är det nu hög tid att bjuda tillbaka när Andreas och Alpaca Sports kommer till Jazzhuset på fredag.

För vad kan vara bättre än att ta sig en titt på A-lagets träning på Valhalla på eftermiddagen för att sedan äta en bit mat och dricka några glas innan man rör sig vidare mot Jazzhuset som slår upp portarna vid 22.

Inträdet kostar 80 kronor och åldersgränsen är 18 år. Ta på dig finskjortan och tryck fast din ÖIS-pin på jackan så ses vi!


'ÖIS-pop på Jazzhuset!' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se