Medlemskort

#8 ÅRSMÖTESSPECIAL Del 1

Podden är tillbaka med ett specialavsnitt.

Denna gång på en fredag med ett specialavsnitt om måndagens årsmöte. Felix Jonsson och Johan Gellerman sände ett långt avsnitt direkt under torsdagen. Här har ni första delen av två. Anledningen till att vi delat upp avsnittet är att vår sida inte tillåter uppladdningar som är så stora att hela avsnittet hade fått plats.

Det blir en grundlig genomgång av allt ni behöver veta inför det stora och viktiga årsmötet som hålls på måndag klockan 18.00 i Nya Ullevis presscenter.

Håll till godo!

 

Play

'#8 ÅRSMÖTESSPECIAL Del 1' har en kommentar

  1. 6 mars, 2015 @ 08:52 Podcast inför årsmötet

    […] in. Vill ni lyssna på den i efterhand så hittar ni den i tre delar här eller i två delar på Sambadefensiv eller i Itunes under vinjetten ”Sambadefensiv möter”. Tack till er som var med oss […]

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se