11030645_10152664109060738_1291390171_o

Releaseparty och avspark i påskhelgen

Förra veckan gick vi för första gången ut med information om ”Avspark 2015″ den dag som under långfredagen kommer hållas för supportrar på ÖIS-gården i syfte att sparka igång säsongen, spelare och ledare tillsammans. Nu har vi adderat två punkter i programmet som förhoppningsvis kommer vara uppskattade.

Först ska dock vi inviga påskhelgen med en fest.

Releaseparty

Påskledigheten börjar som bekant redan på skärtorsdagens kväll. Supporterkollektivet har återigen gått samman för en god sak och skapat en reklamfilm för att blåsa liv i massorna inför den kommande säsongen. Filmen är filmad och klippt av Karl Prytz och har spelats in på Gamla Ullevi tillsammans med spelare och supportrar. Allt i bombastisk anda för bästa möjliga motivation inför säsongen.

En film kräver självklart ett releaseparty och på torsdagkvällen intar vi Cajsa Warg och premiärvisar filmen. Premiärvisning sker klockan 19.00 men kvällen fortsätter inpå småtimmarna. Mat och dryck erbjuds till förmånliga priser i baren och det är inga problem att komma hungrig eller törstig.

Årskortsutlämning på Avspark

De har äntligen anlänt. Årskorten som ni beställde i vintras har kommit och mellan 10-14 kommer det finnas möjlighet att hämta ut sin inträdesbiljett till den känslomässiga bergochdalbana som är ÖIS. Om du ännu inte köpt årskort kommer det finnas möjlighet att göra även detta.

Det kommer även finnas möjlighet att boka upp sig på bortaresorna som Balders Hage anordnar. Samt bli medlem i Östra Stå eller Balders Hage för att åtnjuta rabatter på resor och dylikt.

Sören Börjesson  kommer finnas på plats och prata om säsongen som kommer. För den som vill finns även möjlighet att ställa frågor till Mäster Sören. För att en dag som denna ska uppnå sitt mål, vilket är att stärka dialogen mellan spelare, ledare och supportrar är det oerhört viktigt att det finns möjlighet att ta del av ledarstabens tankar om spelidé och dylikt innan säsongen börjar.

Dagen börjar med träning

För den som vill inleds dagen redan 10.15 på långfredagen då A-laget tränar. Om vädret tillåter blir en kopp kaffe i solen bredvid planen en alldeles ypperlig start på den rödblå dagen.

När träningen sedan är slut börjar det bli dags att röra sig upp mot i klubbstugan där kick-offen inleds klockan 12.00 med Pontus Forslund som kommer hålla ett anförande om ÖIS historia för spelartruppen och supportrar. Detta som ett led i att vi är oerhört måna om att såväl spelare som supportrar vet vilken anrik förening de representerar och vilket arv de ska föra vidare.

Dagen kommer sedan fortsätta med information från Balders Hage och Östra Stå om deras verksamhet och vad vi kan förvänta sig om året som kommer i form av resor och aktiviteter för supportrar.

Aktiviteterna kommer hålla på fram tills strax efter 14.00.

Under dagen kommer såväl Balders Hage som Östra Stå sälja souvenirer och finnas tillgängliga för frågor om allt som har med det rödblå supporterskapet att göra. Det kommer även finnas möjlighet att boka upp sig på någon av vårens bortaresor, eller om man så vill, alla de fyra första för enbart 300 spänn för medlemmar!

Schemat kommer kompletteras och förhoppningsvis kan vi snart presentera ett schema med hålltider. Tills dess går ni in på facebookevenemanget och anmäler er!


'Releaseparty och avspark i påskhelgen' have 5 comments

  1. 2 april, 2015 @ 09:08 Putte

    Trevligt med lite party! Är för tillfälligt utomlands och återkommer inte förrän till seriestarten. Var hämtar jag mitt årskort? GLAD PÅSK PÅ ER ALLA VÄNNER AV FiN FOTBOLL

    Svara

    • 2 april, 2015 @ 15:19 Lill-Berra

      Du kan hämta det på premiären! Hur sitter svingen Faldo?

  2. 2 april, 2015 @ 16:17 Putte

    Svingen fungerar skapligt, två segrar av två möjliga här i Spanien, så nu är man laddad med både presentkort på resor och champagne. De du!

    Svara

    • 3 april, 2015 @ 08:55 Oskar Ängermark

      Sitter närspelet som det ska?

    • 3 april, 2015 @ 13:51 Lill-Berra

      Det är klart, han är ju Öisare. Vi har teknik.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se