IMAG1182

Releaseparty!

Efter årets vanvettigt lyckade fest på Henriksberg är det återigen dags att träffas och ha det trevligt även när det inte spelas fotboll. Denna gång handlar det om en releasefest för något skapat av supportrar, med supportar, för supportrar. Vi fortsätter alltså på det temat.

Igår samlades ett antal supportar i på Gamla Ullevi för att spela in en reklamfilm inför säsongen. Filmen kommer att släppas på YouTube och är ett samarbete mellan Balders Hage och Östra Stå för att på bästa sätt få folkmassorna i stämning inför säsongen.

Regissör för filmen är ingen mindre än Karl Prytz, son till Hans Prytz, som även filmat hela härligheten. I huvudrollen återfinns Jakob Lindström. Själv har jag ett finger med i även detta spel då jag bidragit till manuset.

Filmen kommer premiärvisas på Cajsa Warg i Majorna Skärtorsdagen 2:e april klockan 19.00. Inträdet är gratis och priserna i baren förmånliga. Det är med andra ord inga som helst tvivel om hur påskhelgen bör firas in. Dessutom är det en fin uppladdning för det som komma skall dagen efter.

Då är det nämligen dags för något så väl spelare som supportrar kommer kunna njuta av och som vi släpper mer info om under morgondagen.

Detta är dock inte det enda som händer i april. Håll er uppdaterade!

Självklart har releasepartyt ett facebookevenemang som ni hittar här!


'Releaseparty!' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se