11030645_10152664109060738_1291390171_o

Sparka igång säsongen med en dag på ÖIS-gården!

Förra veckan släppte vi nyheten om den releasefest som kommer äga rum på Cajsa Warg i Majorna i samband med att supportrarnas reklamfilm inför premiären släpps.

Releasefesten kommer bli ännu en trevlig kväll i rödblått skimmer och redan dagen efter är det dags att för ytterligare en aktivitet inför premiären. Nämligen vad vi valt att kalla ”Rödblå Avspark 2015″ på ÖIS-gården!

För den som vill inleds dagen redan 10.00 på långfredagen då A-laget tränar. Om vädret tillåter blir en kopp kaffe i solen bredvid planen en alldeles ypperlig start på den rödblå dagen.

När träningen sedan är slut börjar det bli dags att röra sig upp mot i klubbstugan där kick-offen inleds klockan 12.00 med Pontus Forslund som kommer hålla ett anförande om ÖIS historia för spelartruppen och supportrar. Detta som ett led i att vi är oerhört måna om att såväl spelare som supportrar ska veta vilken anrik klubb de representerar.

Dagen kommer sedan fortsätta med information från Balders Hage och Östra Stå om deras verksamhet och vad vi kan förvänta sig om året som kommer i form av resor och aktiviteter för supportrar.

Aktiviteterna kommer hålla på fram tills strax efter 14.00 och programmet kommer kompletteras ytterligare. Vi kan dock redan nu lova att det kommer finnas mycket tid till pratstunder med spelarna och förhoppningsvis även en punkt i schemat där Marcus Lantz förklarar sina visioner inför säsongen.

Under dagen kommer det dessutom informeras om en dag för supportrar och spelare som kommer äga rum senare under våren. Det vill ni inte missa!

Under dagen kommer såväl Balders Hage som Östra Stå sälja souvenirer och finnas tillgängliga för frågor om allt som har med det rödblå supporterskapet att göra. Det kommer även finnas möjlighet att boka upp sig på någon av vårens bortaresor, eller om man så vill, alla de fyra första för enbart 300 spänn för medlemmar!

Schemat kommer kompletteras och förhoppningsvis kan vi snart presentera ett schema med hålltider. Tills dess går ni in på facebookevenemanget och anmäler er!


'Sparka igång säsongen med en dag på ÖIS-gården!' have 6 comments

  1. 24 mars, 2015 @ 13:32 Rude Boy

    Bra initiativ.

    Svara

  2. 24 mars, 2015 @ 16:01 Danne

    Felix!

    Varför gör inte ÖIS en riktigt ungdomsförening? ifrån alla åldrar ett första lag och andra lag, låta spelarna som inte platsar i u19 allsvenskan vara kvar och spela i u19 div 1 eller 2 t ex? Visst det handlar om resurser men att göra en liknande satsning som BP gör hade varit mycket spännande och vårat A lag hade förr eller senare blivit självförsörjande. Istället lägger vi ner u19 och damlaget, har 1 lag i mer eller mindre varje årskull ……

    Svara

    • 25 mars, 2015 @ 00:05 Felix Jonsson

      Jag vill inte uttala mig för mycket om vad det kostar att ha ungdomslag men rent spontant tycker jag att ÖIS i en framtid borde fungera på samma sätt som en del klubbar i andra sporter jobbar. Nämligen där man inte över huvud taget kastar ut spelare förrän det ska till ett a-lag. Sävehof som är en av landets allra mest framgångsrika handbollsklubbar på såväl herr som damsidan är gallrar exemplevis inte förrän spelare ska upp i a-lag. Detsamma gäller Önneröd som jag själv tillhört under min karriär. Jag vet inte varför det inte finns fler fotbollsklubbar som jobbar på det sättet. När jag drar igång podcasten igen så småningom så hade jag tänkt ta med någon som sitter på makt inom ungdomssektionen. Kan lyfta frågan då.

  3. 25 mars, 2015 @ 10:06 Martin

    Någon som vet när årskort skickas ut eller när de kan hämtas ut?

    Svara

    • 25 mars, 2015 @ 11:15 Gabriel

      En fråga till. De går att hämta ut på premiären som vanligt?

  4. 25 mars, 2015 @ 10:13 Sven R

    Det är bara att hålla med Gert Fylking:

    ”ÄNTLIGEN”

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se