Fotbollens fader

På Gamla Ullevi finns något för alla!

På tisdag är det match igen och det finns ytterst få giltiga skäl att inte dyka upp på Gamla Ullevi. Det finns nämligen incitament för alla åldrar att ta sig till Gamla Ullevi 19.00. Här är fyra starka argument:

1. Vädret

Som vanligt när sällskapet spelar visar prognosen sol och inte ett moln så långt ögat kan nå. Självklart är en prognos alltid bara en prognos men lär vi av historien är regn inget att oroa sig för när ÖIS spelar på hemmaplan. Prognosen säger 12-13 grader. Ingen högsommarvärme men ett alldeles ypperligt väder att insupa idrott i. Placera dig på solsidan så lär du inte frysa.

2. Bögatan Boys i N3

16409_829270017161240_2933030788230201778_nN3-baren går från klarhet i till klarhet och det kommer under året pågå en stenhård kamp om vem som gör sig bäst där. För några veckor sedan slängde jag och Oskar Ängermark oss in i fighten om vem som kan skapa den absolut stökigaste stämningen i baren bakom läktaren. Nu steppar Bögatan Boys upp och ger oss konkurrens om platsen på täppan med följande beskrivning:

Före och under matchen ÖIS-Landskrona kommer Grammofontimmen att presenteras av Adam Wladis och Henrik Rylander (ex Union Carbide Prod, The Kingdom of EVOL) Kom i tid, inget jädra såsande på Eggers eller Stage Door. Stenhård postpunk smäller igång från 18.00, Sveriges mest oinspirerande barmiljö kommer att få ett rejält lyft, lita på det. Tävling med fint pris.

Det är sannerligen inget du vill gå miste om!

 

3. Östra Stå

Efter uppladdningen i baren är inte avståndet långt ut till Östra Stå.

Matchen mot IK Oddevold var ett misslyckande från ståplats och resultatet gjorde knappast saken bättre. Efter bortaskalpen mot Halmia har dock stämningen stegrats successivt och väntas nå ytterligare höjder mot Landskrona BoIS. Bortalaget förväntas dessutom komma med ett antal supportrar vilket skulle innebära konkurrens på läktaren för första gången på länge.

4. Gratis för alla under 16 år

Antimobbingorganisationen Friends är matchpartner och kommer bjuda in ungdomar från samtliga skolor organisationen jobbar med. Om du är under 16 år och inte går på en skola som jobbar med ”Friends” behöver du dock inte misströsta. Alla under 16 år går in gratis, ja ni läste rätt, du kan med typ hela högstadiet .

Eller är du förälder och läser detta? Ta med ungarna och berätta att den här gången är det faktiskt okej att ta med hela kompisgänget!

Det finns alltså inga ursäkter. Spring ut till ungarna där ute på gården och berätta för dem vad det är som gäller på tisdag.

Vi ses!


'På Gamla Ullevi finns något för alla!' har en kommentar

  1. 25 maj, 2015 @ 12:57 Rödblå gubbe

    Viktigt att alla kommer och ger laget sitt stöd nu. Landskrona är ingen lätt match även om det ser ut så i tabellen. Trelleborg verkar otäckt bra just nu. 4-1 mot Oddevold imponerar, även om två mål kom precis i slutet av matchen.

    Förlorar vi i morgon är det 7 poäng upp, vilket är alldeles för mycket. Vinner vi är vi 4 efter men ändå tvåa i tabellen på bättre målskillnad än Oddevold.

    Alla till Gamla !

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se