Slutspurt av insamlingen

Om åtta dagar är det dags. Då smäller det. Då brakar det loss på Gamla Ullevi och det rejält. För då är det dags för  125-öresmatchen. Matchen då sponsorer (och nu även privatpersoner/grupperingar) träder in och betalar inträdet för åskådarna. Utsiktens BK är laget som kommer på besök och förhoppningsvis kommer de att mötas av si så där 5000 Öisare.

Till den här matchen har Sambadefensiv startat en insamling där de supportrar som inte har känt sig manade att betala fullt så mycket som annars krävs skall kunna bidra med den summa som man känner att man kan avvara. Hittills har pengarna rullat in och nu startar slutspurten även på insamlingen.

Nu går vi alltså in i slutskedet av insamlingen till 125-öresmatchen där du som privatperson har kunnat delta med valfri summa (och fortfarande kan!). Hittills har gehöret varit mer än godkänt – vi tackar samtliga som fört över pengar – och det känns både roligt och inspirerande att Sambadefensiv, tillsammans med er läsare, kan hjälpa till att stödja ÖIS på det här sättet.

Visserligen har vi redan dragit det här i några tidigare artiklar – men för säkerhets skull så kommer här spelreglerna än en gång. Och de innebär ju att ni som sätter in pengar på vårt insamlingskonto automatiskt hamnar i en låda varifrån vi sedan slumpmässigt kommer att stoppa ned handen och dra en lapp. Har du då tur och blir dragen så kommer du att vinna ett pris som vi kan garantera att du inte blir missnöjd över. Som en liten extra krydda!

Hur mycket pengar har vi då fått in hittills?

I skrivande stund har Sambadefensiv fått in exakt 1 660,87 kronor. Japp, 87 öre på slutet. I och med den här artikeln hoppas vi att ni som tidigare tvekat och ojat er över om ni skulle bidra eller inte tar er i kragen och hjälper oss över 2000-kronorsstrecket. Det vore väl ytterst trevligt? We’re not far away! Ta en öl mindre på krogen – skit i den där chipspåsen till fredagskvällen – ta cykeln istället för bilen, et cetera, och så vidare och allt det där. Gör två goda gärningar för ÖIS. Gå på matchen och skänk en liten slant för Sällskapet.

Känner du nu att du har ändrat dig – du vill hjälpa till och göra skillnad – så är det välkommet. Mycket välkommet. Du följer simpelt nog bara följande instruktioner. För att pengarna säkert skall hamna i ÖIS händer så råder vi dig att senast föra över ditt bidrag innan kommande helg (21/9) men gärna så snabbt som det är möjligt. Tack!

  1. Logga in på din internetbank.
  2. För över valfri summa, litet som stort, till ett Nordeakonto med kontonummer 4017 17 76689.
  3. Märk din betalning med ditt mobilnummer i meddelanderaden. På så sätt kan vi nå dig om du skulle bli dragen i utlottningen. Glöm inte detta!

Mot 2000 kronor!

Läs mer:

5/9 – Alla kan bidra till 125-öresmatchen med Sambadefensiv
10/9 – Tusenlappen uppnådd


'Slutspurt av insamlingen' have 7 comments

  1. 17 september, 2012 @ 15:38 Daniel R

    Är det någon som har varit lite fyndig och skänkt 18 kronor och 87 öre kanske?

    Svara

    • 17 september, 2012 @ 22:22 Christian Börjesson

      Just så.

      Nu har det tickat på. Bara drygt 70 kronor från att nå över 2000. Ett stort tack!

  2. 17 september, 2012 @ 22:51 steffe_öis

    200 friska kronor prcis inskickade.

    Svara

  3. 21 september, 2012 @ 22:37 Chrille

    Ang sponsring. Såg att Intersport skänker 125 öre(sic!) per såld halsduk under tisdagen. Snålare spons får man leta efter. Är det Wallin som ligger bakom?

    Svara

    • 22 september, 2012 @ 04:02 Daniel R

      Jo såg också detta. Ett skämt rent ut sagt.

    • 22 september, 2012 @ 11:07 Jonathan Larsson

      Kan vi då räkna in en 20-lapp till ÖIS tro!? Fantastiskt isåfall!

      Helt ofattbart värdelöst ”erbjudande”.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se