Spelarbetyg: FC Trollhättan – Örgryte IS

På grund av sena hemkomster efter gårdagens match och annat som har satt käppar i hjulet så kommer spelarbetygen upp en aning senare än brukligt. Det handlar alltså inte om att vi har lagt oss ned att dö på grund av att ÖIS ännu en gång misslyckades att vinna på Edsborgs IP. Skit och pannkaka! Helskotta! Varför. Kan. ÖIS. Inte. Vinna. I. Trollhättan?

En poäng blev det. Två tappade i serietoppen. Ändå var detta en framsteg mot vad vi tidigare fått skåda på denna mycket halkiga, och guppiga, fotbollsplan. För detta är den första poängen Örgryte norpat åt oss på Edsborgs IP sedan Superettasäsongen 2010. Tredje gången gillt! Vad blir det nästa gång? 0-5 och hattrick av Leinar? Eller måste vi genomlida en kryssmatch till för att hålla trenden levande? Förhoppningsvis är detta ingenting som vi kommer att behöva tänka på inom de närmaste säsongerna. Skönt!

Spelarbetyg it is. Och denna gång är det Jonathan Larsson  och Christian Börjesson som har sagt sitt. Som vanligt. Intet nytt. Same old shit. Så väl sifferbetyg som omdöme står båda för även om det möjligen är så att Christian Börjesson är den som har som bidragit med flest tankar. Det är även Christian som har sammanställt det hela. I vanlig ordning ber vi dig som läser att inte stirra dig blind på siffran utan istället läsa den efterföljande motiveringen – eller vad fan – gör som du vill. Men siffran finns mest där för syns skull och den kan te sig en aning missvisande från tillfälle till tillfälle. Så, då var det sagt. Så då trycker vi plattan i botten och kör!

Fredrik Andersson 2 (Båda 2)

Först och främst måste vi nämna att det är tråkigt att Fredrik blev av med sin Söderettanolla (säsongsnollan bröts ju i Falköping). Dessutom på två riktiga skitmål. Fy. På det första målet tappade han fotfästet helt och kunde bara ligga i gräset och se på när bollen studsade mellan ribba och mållinje innan den stöttes in i nätmaskorna. I det andra skedet blev han utsatt för ett friläge där han gjorde vad han kunde men ändå blev passerad. Tråkigt. Tråkigt som fan.

I övrigt var det väl ingen solskenshistoria. Vi har sett bättre sidor av Fredrik förr. För igår var det lite lätt darrigt både vid utsparkar och hemåtpassningar där han var lite för våghalsig emellanåt. En viss skuld kan väl visserligen läggas på planen – men med en större gnutta otur hade någon av de mindre välplacerade utsparkarna kunnat hamna rakt hos en Trollhättanspelare som möjligen hade kunnat utöka målkolumnen.

Det var OK. Inte mer än så.

Tommy Lycén 2 (Båda 2)

Åter igen, efter den lyckade insatsen mot Sleipner, huserade Lycén på högerbacken trots att både Johan Pettersson och Christofer Bengtsson fanns att tillgå. Inga större fel i det – gör man en bra prestation så skall man få någon sorts kreddit för det och det fick han genom vidare förtroende – men med facit i hand, läktarcoacher som vi är, så hade det kanske varit mer lyckat att inleda matchen med någon annan på just den positionen.

Framförallt så är det inläggen som har etsat sig fast på minnet. De miserabla och otajmade inläggen. Något som man visserligen är ganska så van vid. Man är härdad. För så har det sett ut i stort sett under hela Tommys senare sejour i ÖIS-tröjan. Han får bara inte till det. Vad det beror på är en svårare frågeställning – men varför gör man ingenting åt saken? Extraträning på just inläggen, kanske?

För med bättre inlägg hade även denna match kunnat bli något utav ett utropstecken. Det offensiva spelet finns, och fanns, där. Viljan att följa med upp i anfallen. Johan Hedman hade allt som oftast ett alternativ extra. Och det uppskattar vi! Speciellt i den första halvleken var Tommy extremt aktiv långt fram i banan. Fortsätt med det. Men spetsa till inläggen. Kom igen!

David Leinar 2 (Båda 2)

Vi hoppas att David Leinar redan har glömt denna match. Eller åtminstone att han har kvar sin ilska, aggression och frustration och kan omvandla den till något positivt – tändvätska kanske – till på tisdag. För detta var inte vad vi har varit vana att se denna säsong. Igår var det darrigt. Som tusan. På alla sätt och vis. Tryggheten som vi har blivit bortskämda med lös med sin frånvaro. Klart och tydligt syntes det att han hade svårt att handskas med Josef Daoud. Och det var också Leinar som stod och hästesov när Daoud fick sina första meter och kom loss för att sekunder senare rulla in 2-2-målet. Nu lägger vi inte all skuld på David – det fanns fler spelare som hade chans att få undan bollen i efterföljande skede också  – men att David inte var fokuserad och med till 100 % i det läget föranledde att vi tappade två poäng i toppen. Surt!

Robin Jonsson 2 (Båda 2)

Preci som fallet var för David Leinar så var det även darrigt hos Robin Jonsson. Vad är det med Edsborgs IP och ÖIS? Robin Jonsson har varit deltagande i samtliga av dessa matcher sedan 2010 och han har också gått därifrån besviken ur alla tre. Igår kanske inte bara på grund av en tappad poäng – utan också på en ganska så slätdragen personlig insats.

Även här hoppas vi på att Robin kan omvandla frustrationen till tändvätska inför kommande gratismatch. Då djävlar, skall det vara ett fokuserat och murhårt mittförsvar igen.

Hannes Sahlin 2 (Båda 2)

Även här ganska så missnöjt. Åtminstone bland Sambadefensivs skribenter. Hela backlinjen måste hem och ladda om inför Utsikten BK:s ankomst. Och det rejält. För detta håller inte.

Ja, Hannes höll sin vänsterkant bra i den defensiva aspekten. Det gjorde han. Precis som vanligt. Men offensivt – var fanns han då? I korvkiosken? Ingen aning – men inte som en extra valmöjlighet för Björkeryd i alla fall. Vi drar även djupa suckar varje gång som Hannes laddar för en långboll. Det är inte skoj längre! Steppa upp dig! Använd underlaget ni spelar på – gräsmattan. Det är inte nödvändigt att stå still på samma plätt och söka det längre alternativet längs samma kant varje gång. Det blir för lättläst. För tråkigt att kolla på. Det blir inte bra. Alls.

Johan Hedman 2 (Båda 2)

Målskytt igen. Dessutom efter bara en minuts spel. Gött så!

Där dog också större delen av det roliga ut, tyvärr. För precis som för hela laget så hade Johan någon slags mellandag. Ibland blixtrade han till med någon fin prestation där han avslutade med ett inlägg – men allt för ofta stod han sysslolös och när han fick bollen så gjorde han för lite med den helt enkelt. Det hände för få saker av värde generellt sett.

Vi saknar snurrklackarna och inläggen som når Walléns panna. Kan vi återfå dem tills på tisdag? Vore bussigt.

Filip Holländer 2 (Båda 2)

I Jakob Lindströms frånvaro fick logiskt nog Holländer ta ett kliv inåt i banan. Vi gissar att ingen hade någonting emot det innan matchen. Snarare fastslår vi här och nu att ingen hade någonting emot det.

Tyvärr var det här en av Filips sämre matcher denna Söderettasäsong. Det var upp och ned. Höga toppar och djupa dalar. Främst djupa dalar. För Filip kom aldrig riktigt igång. Han tjabblade med bollen i känsliga lägen och valde för svåra alternativ när de enklare fanns nära till hands. På ett sådant ödesdigert misstag kom också kvitteringen. Som grädde på moset var det dessutom Filips rygg som styrde bollen över Fredrik Andersson i mål. Ren djävla otur, men likväl symboliskt för Filips totala insats.

Sebastian Johansson 3 (Båda 3)

Planens bästa Öisare tillskrivs här och nu Sebastian Johansson. Började matchen lite trevande men var en djäkel på att vinna boll på mittfältet och sedan hitta en offensiv passning – främst och nästan enbart ut till Johan Hedman eller Tommy Lycén på högerkanten. Det märks att Sebastian är åter efter några matchers frånvaro. Vi får en annan balans och en lite större trygghet på mitten även om man kanske inte kan säga att det var särskilt tryggt någonstans i just den här matchen.

David Björkeryd 1 (Båda 1)

Det var inte många rätt på Davids konto i går. Snarare ytterst få. Utöver nickpassningen fram till Johan Hedman som placerade in 1-0-målet så ekade det väldigt tomt på Davids konto. Det är nästan lite irriterande att tänka tillbaka på det. Vår vänsterkant var under isen. Det skapades i stort sett ingenting därifrån och David själv gick mest runt och gestikulerade och verkade uppenbart grinig på sig själv och vad han presterade.

Undertecknad har tålmodigt väntat på att fjolårsformen skall slå in. Än har den inte gjort det. Den får dock gärna göra det snart. Innan det är för sent.

Oskar Wallén 2 (Båda 2)

Det är inte mycket som dyker upp i bakhuvudet vid en snabb eftertanke på vad Oskar Wallén tog för sig under gårdagskvällen. I alla fall inte mer än en orkan i missade målchanser. Givna mål i vissa situationer för att vara helt uppriktig. Och det är så synd. Så tråkigt. För det är inte likt Wallén. Han symboliserar ju den där snubben som inte syns till på 75 minuter men som helt plötsligt dörnar in ett ledningsmål från ingenstans. En kille som tar vara på sina möjligheter helt enkelt.

Något som han alltså inte gjorde igår. Vi räknade till en nick i ribban, ett missat friläge och ett öppet mål där han lyckades med konststycket att träffa burgaveln utanför stolpen. Krävs bättring! Krävs högre målprocent. Men framförallt så krävs det att sådana lägen resulterar i nätrassel. För vi skall ur den här gyttjehögen. Och utan mål så kan det bli svårt.

Emil Karlsson 1,5 (Jonathan 2, Christian 1)

Stod för en assist. Fantastiskt!

Varför petar man en alldeles lysande Richard Yarsuvat till förmån för en iskall Emil Karlsson? Vi förstår det inte för fem öre. V… A… R… F… Ö… R…?

Och gårdagens match är ytterligare ett bevis på att våra tankar innan matchen visade sig vara rätt. För det här börjar bli fånigt nu. Och med ”det här” åsyftas Emils oförmåga att ta vara på drömlägen. Målchanser som måste bli mål. Måste, måste, måste. Det är dags att låta Yarsuvat få en ärlig chans nu.

Avbytare

Richard Yarsuvat 2 (Båda 2)

Dock var det väl inget sprudlande inhopp vi fick skåda från Yarsuvats sida. Visst, han var ganska så delaktig och sökte boll, men det blev aldrig riktigt hett någon gång förutom när han från vår position såg ut att som sånär trycka in bollen i det främre hörnet utifrån högerkanten. Det blev visserligen inte en optimal situation för Yarsuvat när det skickades långa bollar som han förväntades kunna plocka ned trots sin ringa storlek – och det blir därför svårt att ge honom något större omdöme på de 20 minuter han ändå befann sig på planen.

Christofer Bengtsson 2 (Båda 2)

Även i Bengans fall så är det svårbedömt. Gjorde han någonting av värde? Och fick han chansen att göra någonting av värde? Några inlägg slog han visserligen – ett där målvakten tippade ut bollen till hörna men som domaren valde att bortse ifrån – men så mycket mer var det inte. En OK insats sett till förutsättningarna. Det är ett kritiskt läge i en match att komma in i. Man förväntas göra skillnad vilket inte alltid är så enkelt.

Johan Pettersson spelade för kort tid för att betygsättas

”JP” kom in i det absoluta slutskedet och hann väl knappt vidröra bollen innan det var över. Vi låter därför denna spelarbetygsartikel avslutas här och nu.


'Spelarbetyg: FC Trollhättan – Örgryte IS' have 35 comments

  1. 18 september, 2012 @ 17:26 Cyban

    Förstår som vanligt inte eran hype kring Yarsuvat, självklart går Emil före. Ricky gjorde två mål mot ett helt lamt Gauthiod, han behöver bevisa mer om han ska starta före Emil.

    Svara

    • 18 september, 2012 @ 17:39 Christian Börjesson

      Yarsuvat var bra mot Degerfors och han var lysande mot Gauthiod. Ja, du har rätt i att de var av det sämre motståndet.

      Men vänd på det: hur mycket har Emil visat de senaste 8-9 matcherna? Ingenting i stort sett. Varför är han helt given i dina ögon när de finns spelare som knackar på dörren där bakom?

    • 18 september, 2012 @ 18:29 Martin

      Instämmer helt!!
      Sen kan jag inte fatta att ni fortsätter såga Björkeryd när han kunde gjort 3-4 assist igår men både Emil och Oskar brände de lägena. Han passar Hedman och slår öppnande passningen till 2-1 målet. KAMMA ER!!!!!

    • 18 september, 2012 @ 18:55 Christian Börjesson

      Var hajpar “vi” Yarsuvat, förresten? Är lite nyfiken på det. Han har fått både ris och ros av Sambadefensiv.

      Vad gäller Björkeryd så vägde jag länge mellan etta eller tvåa, men eftersom att han mestadels inte fick uträttat någonting så blev det den lägre siffran. När du säger det så hade han några fina passningar – det hade han – och kanske att han ändå är värd en tvåa enbart för att han serverade anfallarna fint vid några tillfällen. Men jag har högre krav på honom än vad han för tillfället presterar och omedvetet spelar det säkert in när man bildar sig en uppfattning om en spelare under matchens gång.

    • 18 september, 2012 @ 21:23 Leinarforpresident

      Klart han ska ha en 1a när han skapar 2-3 frilägen och ligger bakom bägge målen!

    • 18 september, 2012 @ 18:59 Oskar S

      Björkerds assist igår var också det enda bra han gjorde under hela jävla matchen. Inget spring i benen över huvudtaget att han inte blev utbytt är enligt mig ett mirakel.

      Skönt att Sebastian är tillbaka men igår var han dock inte väldigt imponerande, tappade mycket boll genom felslagna passningar.

      Lycén anser jag igår var matchens lirare. Lycén är enligt mig hetare än någonsin (Kan nämna att jag tidigare har tyckt att Lycén inte har gjort ett skit rätt under sin tid i Öiströjan). Men enligt mig gör han ett grymt jobb som högerback. Dock missar han ALLTID första inlägget under en match men siktar senare in sig lite bättre. Borde enligt mig få fortsätta som högerback då han är 100 gånger bättre på den positionen än vad han är som yttermittfältare.

    • 18 september, 2012 @ 19:43 Bellman

      Martin:
      Jag blir förbannad på det sättet du skriver till artikelförfattarna (att de ska kamma sig etc).

      Vi må alla ha olika åsikter, men lägg av med att hacka på de som skriver på Sambadefensiv – deras rapportering från träningar, matcher osv är fantastiskt bra och jag hoppas att de ska ha motivation att fortsätta skriva.

      Skriv istället vad du tycker och vilka betyg du vill ge, men respektera andras åsikter!

      Min egen åsikt: Björkeryd var grym förra året, men har inte varit i närheten av samma form i år, tyvärr.

  2. 18 september, 2012 @ 19:14 Martin

    Fattar inte vad ni tittar efter? Hade Emil och Oskar satt sina chanser så hade han haft 3-4 assist plus den öppnande krossbollen till 2-1 målet? Vad mer begär man? Om Björkeryd tar sig in i banan för att frispela anfallarna är det väl för fan upp till Sahlin att utnyttja kanten?!

    Svara

  3. 18 september, 2012 @ 19:16 Kommittén för Statssäkerhet

    Emil är en annan spelartyp än Ricky, Emil skapar yter åt andra, kan hålla i bollen bra dessutom…
    Men har han lite problem med ljumskarna, Emil alltså?

    Ricky kan bli något, men Emil är våran för laget bäste anfallare!

    Men var det inte lite feldobbat på många igår?

    Svara

  4. 18 september, 2012 @ 20:26 Öisare

    Var på plats uppe på Edsborg igår. Vad var ni som skrivit spelarbetygen? Ok LGsport sände direkt till mobilen. Jag fattar. Var ni mot all förmodan på plats så kan ni nada om fotboll. Hur kan ni ge Björkerud en ETTA. Låg bakom båda målen.Frispelade Wallen o, Emil till ytterligare till 2-3 frilägen.Klart bäste öisare tillsammans med Seb.

    Svara

    • 18 september, 2012 @ 20:36 Christian Börjesson

      1) Vi var på plats på Edsborgs IP.

      2) Etta må ha varit väldigt hårt (läs gärna kommentarerna innan du slänger ur dig massa grejer – har redan “förklarat” oss/mig) men varför stirra dig blind på siffran? Det tjänar ingenting till. Vi tycker olika helt enkelt. Att han skulle ha varit ÖIS bästa tillsammans med SJ håller jag inte med om för fem öre.

      3) OK, vi kan alltså ingenting om fotboll. Men skriver du dina egna spelarbetyg på tisdag och mailar till kontakt&sambadefensiv.se så kan vi ju publicera dem istället. Du tar väl chansen nu när du får den? Så slipper du sitta här och slänga ur dig massa skit på tisdag kväll också.

    • 18 september, 2012 @ 20:53 Öisare

      Min åsikt om era fotbollskunskaper står fast, hoppet om en förmildrande omständighet( LG sports i mobilen) är ju nu borta.

    • 18 september, 2012 @ 21:43 Johan G

      2) En etta är förvisso lika med ett underkänt betyg och då spelar det egentligen mindre roll vad kommentaren säger när helhetsintrycket ändå är att spelaren är underkänd. Ligger man sedan bakom båda målen och serverar Emil ett friläge som ska vara omöjligt att missa, och dessutom vinner en hel del boll mot Phiri i andra, så tycker jag ettan är fruktansvärt märklig. Särskilt när man omgången innan gett Tommy Träben en femma, då har det gått såpass mycket inflation i betygssystemet att det borde te sig omöjligt att underkänna någon spelare i dagens ÖIS.

      Varför inte bara skrota betygssystemet och köra spelaromdömen rakt av? Slipper ni behöva ödsla tid på att ”försvara” er i kommentarerna sen, och det slipper bli massa tjöt när alla som bryr sig om betygen (vilket, bevisligen, innefattar mig med även om jag inte ids kommentera dem mer än högst sporadiskt) bara skapar rundgång i kommentatorsfältet.

    • 18 september, 2012 @ 21:56 Christian Börjesson

      Aldrig kan man göra någon nöjd. :-D Jag har redan böjt mig och accepterat att min etta var i det mest kritiska laget. Det kan jag så här i efterhand hålla med om. Men fortfarande – mer än en tvåa får han inte i mitt tycke.

      Att skita i siffrorna är ett förslag under diskussion. Det skapar bara en debatt helt i onödan. Egentligen finns de mest där för att lätt kunna göra en snabb sammanslagsräkning i slutet av säsongen men bevisligen upprör de känslor även om de egentligen för allmänheten är ganska så ointressanta.

      Tommy Träbensfemman-diskussionen kan vi ta någon annan gång. Ett h-vete att skriva på telefonen och dessutom hör det inte riktigt hit. En 140-teckensdebatt kanske? Du vet var du når mig. ;-)

    • 18 september, 2012 @ 22:55 Tvångströjan

      Fan ni är som några gnälliga kärringar du och de andra som driver SD. Börja tåla lite ruffigt meningsutbyte och sluta gny. Det är ju ändå en pseudoverksamhet ni håller på med, att leva för och med ett division 1 lag. Finns ju liksom annat i livet som är värt mer engagemang. Lattja loss lite och ge inläggen fria tyglar – så kanske det blir fler än det vanliga halvdussinet som läser och skriver på SD.

    • 19 september, 2012 @ 09:10 Generation dum

      Håller med Tvångströjan. Det är väl inga problem att ni blir pissade på av anonyma skribenter efter varje betygsättning. Lattja loss lite.

    • 19 september, 2012 @ 09:16 Jonathan Larsson

      Det är möjligt att vi tar åt oss lite för mycket ibland, absolut.

      Men går man in såpass mycket som vi och många andra med oss gör för ÖIS är det ibland svårt att undvika. Och för vissa (mig bland annat) är ÖIS det i livet vi vill lägga mest engagemang kring. Att du tycker att det finns massa annat som står över ÖIS kan inte vi göra så mycket åt.

      Ja, det märks att du inte vet om antalet besökare på den här sidan.

    • 19 september, 2012 @ 10:07 von Bältrosen

      Varför ger ni inte spelarbetyg till bänken? Det är stor skillnad på att sitta och tjura sig igenom en match på bänken, eller att medelst uppmuntrande och kraftfullt kroppsspråk elda på sina kamrater ute på plan.

      Om spelet dessutom är nära avbytarbänken, hör spelarna de inspirerande uppmaningarna från dem som är positivt aktiva på bänken. Det kan indirekt bidraga till skillnaden mellan förlust, oavgjort eller vinst.

      En gång Örgryte, alltid Örgryte. En gång ÖIS, alltid ÖIS. Helgat vare Konungariket Sverige.

    • 19 september, 2012 @ 15:05 steffe_öis

      nu får ni fan i mig ge er, visa respekt för dom skriver artiklarna, det är ovärdeligt för nästan alla att få så här mycket information och artiklar om ÖIS, självklart skall alla säga sina åsikter men det måste ju gå att hålla en god ton ändå, detta har alltid varit Sambadefensivs adelsmärke.

    • 18 september, 2012 @ 20:57 Daniel

      1) Tycker precis som Christian att du ska skicka in dina egna betyg och funderingar till Sambadefensiv på tisdag.

      2) Vem är du att påstå att skribenterna på Sambadefensiv inte kan någonting om fotboll?

      3) Lär dig skriva på svenska om du ska uttrycka någon form av kritik om du förväntar dig att man ska ta dig någorlunda seriöst.

    • 18 september, 2012 @ 21:14 Leinarforpresident

      Vad var det som du inte förstod?
      Nada? De är ju spanska och betyder Ingenting. ;-)

  5. 18 september, 2012 @ 20:29 steffe_öis

    ni kanske skulle ha med i omdömet om Wallén att han trots allt gjorde ett mål, jag tolkar det som att ni glömt det.

    Svara

  6. 18 september, 2012 @ 21:33 Jonathan Larsson

    Nu bara jag slänger upp en boll här i luften. Vi får se var den hamnar.

    Skall vi slopa själva betygen och bara skriva omdömen? Eller vad vill ni alla? Det ni kritiker till våra betyg fått ut hittills är ENDAST att ni får oss att bli mindre motiverade att skriva. Skall man ge kritik skall man kunna ge konstruktiv kritik.

    Helt fantastiskt dessutom att man efter var och varannan match blir ifrågasatt om man ens var där. Känns också motiverande. Framförallt för Christian som satt på tåg i 4 timmar igår (om jag nu kan ta mig friheten att prata för Christian för en sekund). Ifall ni är så tveksamma så kan vi bestämma ett möte så ses vi på nästa match och diskuterar. Det är helt okej för mig. Mitt namn vet ni.

    Kolla på Svenskafans betyg. Ena veckan är de helt annorlunda än våra. Denna veckan var de relativt snarlika. Är skribenterna totalt inkompetenta där också?

    För att sluta det här med något konstruktivt så säger jag som ett par sagt innan. Ni som är så sjukt mycket mer kunniga än oss får gärna mejla in era betyg och skriftliga omdömen av spelarna efter nästa match. kontakt@sambadefensiv.se

    Svara

    • 18 september, 2012 @ 21:49 Johan G

      Som jag skrev ovan – innan jag orkat scrolla hela vägen ner – skrota spelarbetygen. Blir bara en massa onödigt tjöt som i många fall bara handlar om hårklyveri.

      Sedan är läsarinteraktiviteten på Svenskafans såpass stendöd att inte ens jag hade kunnat få liv i den…

    • 19 september, 2012 @ 08:41 Lanslarke

      Betygen kvar tack! Även om man inte alltid håller med om nivåerna, ger de ändå en klar bild av vilka ni tycker varit mest framträdande.

  7. 18 september, 2012 @ 21:56 Johan G

    Yttermittfältare och ytterbackar i ett spelförande lag, som vi ändå är merparten av matcherna, måste kunna få till mer än 50% av inläggen med något som kan betraktas som acceptabel kvalitet. När Tommys usla inläggshögerfot (betydligt bättre med vänstern ska tilläggas) är det enda som kan framkalla rejäla psykbryt på läktarplats så säger det lika mycket om hur dålig den är som hur bra vi ändå har det just nu…

    Svara

  8. 18 september, 2012 @ 22:41 Anonym

    Älskar när JP säger till Phiri efter matchen efter att denne hånat klacken.

    Svara

  9. 19 september, 2012 @ 11:39 Öisare

    Lägg ner denna skiten förfan. Uppenbarligen gör spelarbetygen spelare upprörda.

    Svara

  10. 19 september, 2012 @ 14:03 Bellman

    Jag har följt Sambadefensiv sedan den startades, skrev själv vissa artiklar under en period och tycker att bloggen är bland det bästa som hänt ÖIS i supporterväg och informationsväg. Författarna har bytts ut ett par gånger, men det är fantastiskt roligt att sidan fortfarande lever och frodas.

    Det var förfärligt svårt att hitta ÖIS-relaterad info före 2009. Se nu till att hålla engagemanget uppe och bry er inte om de som bara kommenterar en massa skit.

    Ni gör ett guld-jobb och att betygssätta spelare kommer alltid att innebära meningsskiljaktigheter. Jag förstår att det är dötrist att få höra en massa skit när man lägger ner massvis med energi (att bara skriver en artikel kräver tålamod och ork). För er egen skull så är måhända Johan G:s förslag om att ta bort just betygen, men att behålla motiveringarna, en bra idé – då slipper ni kanske en massa kommentarer från miffon som tycker att de själva är så mycket bättre på att analysera fotboll.

    Jag vet att det finns massa ÖISare som med nöje läser på Sambadefensiv, men som sällan eller aldrig kommenterar. Så för allt i världen – keep up the good work!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se