Extrainsatt medlemsmöte imorgon

I förra veckan hölls ett informationsmöte på ÖIS-gården angående frågan om att eventuellt göra ÖIS till en alliansförening där varje enskild sektion blir mer självständig, något som Felix Jonsson sedan skrev en efterföljande artikel om här på Sambadefensiv.

Medlemmar i ÖIS var i vanlig ordning både välkomna och inbjudna – och imorgon kommer ett uppföljande extrainsatt möte i (Nya) Ullevis presscentrum att äga rum där det skall röstas kring förslaget. Det är därför viktigt att Du som medlem i Örgryte Idrottssällskap beger dig till Ullevi för att göra din röst hörd. Frågan är av sådant viktigt slag att alla som kan påverka bör göra det och man bör värna om föreningsdemokratin.

Så sammanfattningsvis: Är du medlem i ÖIS och har tid över vid sjusnåret så är det ingenting att tveka på. Höj rösten och utnyttja din rätt att bidra till beslutet. Det är det minsta du kan göra!

Det här är den information som finns att skåda på ÖIS hemsida:

”Informationsmötet gällande en eventuell ombildning av Örgryte IS till en Alliansföreningsorganisation hölls förra veckan. Imorgon hålls det extra årsmötet för att ta beslut i frågan.

I (stora) Ullevis presscentrum kommer det extra årsmötet att hållas, där frågan gällande en ombildning av Örgryte Idrottssällskap till en Alliansföreningsorganisation skall avhandlas. Detta är samma lokal som det ordinarie årsmötet hölls i våras.

Den nedanstående texten är originaltexten som publicerades den 4:e oktober 2012.

”Härmed kallas Du som medlem i ÖIS till ett informationsmöte gällande frågan att ombilda Örgryte Idrottssällskap till en Alliansföreningsorganisation.

Mötet kommer hållas på ÖIS-gården onsdagen den 17:e oktober kl 18.00.

Ett extra årsmöte i frågan kommer att hållas onsdagen den 24:e oktober kl 19.00. Plats/lokal meddelas inom kort. (Lokal är nu klar. Se ovan.)

Fullständig föredragningslista kommer att kunna hämtas på kansliet från och med onsdagen den 10:e oktober.”


'Extrainsatt medlemsmöte imorgon' har en kommentar

  1. 23 oktober, 2012 @ 19:53 Sofia

    Vi har ytterligare information på Balders Hages hemsida. http://www.oissupporter.se Viktigt att så många som möjligt kommer imorgon!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se